Ηρακλής: Μια βραδιά με... μπλε ρυθμούς στη Δ.Ε.Θ. (pics και video)

Παρουσία της ποδοσφαιρικής ομάδας και του κόσμου κύλησε η βραδιά στο περίπτερο του Ηρακλή στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης-Μεταξύ άλλων, υπήρχαν και οι δύο εμφανίσεις της ομάδας σε αυτή τη σεζόν
Γιάννης Πάγκος
11/09/2018 • 22:01
Ο Ηρακλής στη Δ.Ε.Θ.
  • shares
Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα (11/9) που δημιούργησε η παρουσία του κόσμου, η ποδοσφαιρική ομάδα βρέθηκε στο περίπτερο του Ηρακλή στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης. Η ποδοσφαιρική ομάδα, το τεχνικό τημ, ο προπονητής, Αλέκος Βοσνιάδης, οι συνεργάτες του και οι παίκτες ήταν εκεί.Παρούσα και η διοίκησησε μια βραδιά που κύλησε σε ρυθμούς Ηρακλή, με τα τραγούδια που ακούγονταν από τα μεγάφωνα, τα συνθήματα αλλά και τις φάσεις που παίζονταν στις οθόνες από παλιότερα παιχνίδια του Ηρακλή.Οι παίκτες φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο, μοίρασαν αυτόγραφα ενώ υπέγραψαν και κυανόλευκες μπάλες. Οι παίκτες του Ηρακλή μοίρασαν μπάλες στους μικρούς φίλους της ομάδαςΣτο περίπτερο του Ηρακλή υπήρχαν και οι δύο εμφανίσεις του Ηρακλή για τη σεζόν. Η μία, στα κυανόλευκα και η άλλη, με μια μπλε ρίγα διαγώνια, στο μπροστά μέρος της φανέλας. Οπως επίσης ανακοινώθηκε, από το περίπτερο της ομάδας, αύριο Τετάρτη (12/9) στις 20:00 θα πάνε οι βετεράνοι παίκτες του συλλόγου. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
16/02/2019 • 07:20

Αμφίρροπα και παραγωγικά ματς σε Μπέργκαμο, Σεντ Γκάλεν, Μπέρμιγχαμ

Πολλά παιχνίδια απόψε στο Ηνωμένο Βασίλειο δίνουν ιδέες λαμβάνοντας υπόψη το φορμάρισμα και τις φιλοδοξίες ορισμένων ομάδων. Παραγωγικά κι αμφίρροπα τα σημαντικά ματς του Μπέργκαμο, του Μπέρμιγχαμ και του Σεντ Γκάλεν.