Με απουσίες κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν υπολογίζει στους Μπιτσάκο, Φουρλάνο, Μουστακόπουλο, Σούλη, Ντάσιο και Σταυρόπουλο για τη φιλική αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.
08/09/2018 • 10:08
Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος
  • shares
Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν υπολογίζει στους Μπιτσάκο, Φουρλάνο, Μουστακόπουλο, Σούλη, Ντάσιο και Σταυρόπουλο για τη φιλική αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας τεχνικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του για την επικείμενη αναμέτρηση με τυς Αρκάδες, στην οποία η Παναχαϊκή θα τεστάρει τις δυνάμεις της. 

Στην αποστολή για τη συγκεκριμένη φιλική αναμέτρηση συμμετέχουν οι: Καπούταγλης, Κολοβούρης, Πολίμος, Σταματόπουλος, Πολυχρόνης, Κοτσώνης, Σωτηράκος, Τσελεπίδης, Πατάπης, Λουμπαρδέας, Πλέγας, Παπατόλιος, Αργυρόπουλος, Κολ, Ελευθεριάδης, Καρατσανάκοφ, Μασούρας, Κυνηγόπουλος, Μαυριάς, Μωραΐτης, Αντωνακόπουλος, Αυλωνίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
18/11/2018 • 08:08

Το κίνητρο φέρνει γκολ και θέαμα σε Γουέμπλεϊ, ΟΑΚΑ

Η Αγγλία αντιμετωπίζει την Κροατία και ο νικητής θα πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο και η ισοπαλία δεν βολεύει κανέναν. Με το κίνητρό της η εθνική Ελλάδος μπορεί να πάρει αυτό που θέλει κόντρα στην Εσθονία

14/11/2018 • 10:51