Με απουσίες κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν υπολογίζει στους Μπιτσάκο, Φουρλάνο, Μουστακόπουλο, Σούλη, Ντάσιο και Σταυρόπουλο για τη φιλική αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.
08/09/2018 • 10:08
Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος
  • shares
Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν υπολογίζει στους Μπιτσάκο, Φουρλάνο, Μουστακόπουλο, Σούλη, Ντάσιο και Σταυρόπουλο για τη φιλική αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας τεχνικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του για την επικείμενη αναμέτρηση με τυς Αρκάδες, στην οποία η Παναχαϊκή θα τεστάρει τις δυνάμεις της. 

Στην αποστολή για τη συγκεκριμένη φιλική αναμέτρηση συμμετέχουν οι: Καπούταγλης, Κολοβούρης, Πολίμος, Σταματόπουλος, Πολυχρόνης, Κοτσώνης, Σωτηράκος, Τσελεπίδης, Πατάπης, Λουμπαρδέας, Πλέγας, Παπατόλιος, Αργυρόπουλος, Κολ, Ελευθεριάδης, Καρατσανάκοφ, Μασούρας, Κυνηγόπουλος, Μαυριάς, Μωραΐτης, Αντωνακόπουλος, Αυλωνίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
16/02/2019 • 07:20

Αμφίρροπα και παραγωγικά ματς σε Μπέργκαμο, Σεντ Γκάλεν, Μπέρμιγχαμ

Πολλά παιχνίδια απόψε στο Ηνωμένο Βασίλειο δίνουν ιδέες λαμβάνοντας υπόψη το φορμάρισμα και τις φιλοδοξίες ορισμένων ομάδων. Παραγωγικά κι αμφίρροπα τα σημαντικά ματς του Μπέργκαμο, του Μπέρμιγχαμ και του Σεντ Γκάλεν.