Ξεκαθαρίζει το διοικητικό στον Ηρακλή

Εν αναμονή ΕΕΑ ο Τομ Παπαδόπουλος (φωτό), περιμένει σχετικό έλεγχο από την Επιτροπή και ο Σορούρ
Γιάννης Πάγκος
05/09/2018 • 23:19
Ο Τομ Παπαδόπουλος
  • shares
Εξελίξεις αναμένονται στα διοικητικά του Ηρακλή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τομ Παπαδόπουλος, ο ομογενής επιχειρηματίας με έδρα των επιχειρήσεών του στη Φιλαδέλφεια των Η.Π.Α. έχει καταθέσει φάκελο στην ΕΕΑ μέσα στον οποίον υπάρχει και η έγκριση που πήρε (5/9) από την Ε.ΦΙ.Π., την Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος.
Μένει να φανεί αν ο φάκελος με τα δικαιολογητικά θα εξετασθεί στη συνεδρίαση της Πέμπτης (6/9) ή αν θα πάει για την επόμενη εβδομάδα.
Επίσης, μένει να φανεί αν κάτι ανάλογο θα γίνει και με τον Αιγύπτιο επιχειρηματία, τον Καρίμ Σορούρ, που επίσης ενδιαφέρεται για τον Ηρακλή, αν δηλαδή θα εξεταστεί και η δική του περίπτωση από την ΕΕΑ. 
Επίσης, σε ό,τι αφορά στον Τομ Παπαδόπουλο οι πληροφορίες τον θέλουν να βάζει μέσα στις επόμενες μέρες τα χρήματα για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
22/02/2019 • 08:23

Αγώνες φιλοδοξίες κι επιβίωσης σε Στρασβούργο, Βρέμη και Νταντί (video)

Σε δοκιμασία τίθεται απόψε η δυναμική της Λιλ και της Σεντ Ετιέν στην Γαλλία. Για την παραμονή τους, πλέον, παλεύουν η Νταντί στην Σκωτία και η Στουτγάρδη στην Γερμανία, έχοντας τύχη αρκεί βέβαια να είναι αποτελεσματικές!