Η πρώτη προπόνηση Βοσνιάδη στον Ηρακλή (pics)

Επιασε δουλειά ο νέος προπονητής της ομάδας που -μεταξύ άλλων- συναντά για πρώτη φορά στην καριέρα του, ως δικό του παίκτη τον γιο του, Παναγιώτη που από την προηγούμενη σεζόν είναι στους τερματοφύλακες του Ηρακλή
Γιάννης Πάγκος
05/09/2018 • 20:20
Ο Αλέκος Βοσνιάδης στην προπόνηση του Ηρακλή
  • shares
Ο Αλέκος Βοσνιάδης έπιασε αμέσως δουλειά στον Ηρακλή. Ο νέος προπονητής του Ηρακλή, μαζί με τους συνεργάτες του, έκανε το απόγευμα της Τετάρτης (5/9) την πρώτη του προπόνηση.
Από τα γραφεία κατέβηκε μαζί με τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Τάσο Κατσαμπή.

Είχε και τη  πρώτη γνωριμία με τους παίκτες εκ των οποίων γνωρίζει ήδη αρκετούς από τη μακρά θητεία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.Συναντά τον γιο του

Ενα από τα χαρακτηριστικά βεβαίως είναι το γεγονός ότι ο 57χρονος τεχνικός για πρώτη φορά θα βρίσκεται στα ίδια αποδυτήρια με τον γιο του, τον Παναγιώτη Βοσνιάδη που είναι ένας από τους 4 τερματοφύλακες του Ηρακλή.
Ο υιός Βοσνιάδης είναι από την προηγούμενη σεζόν στην ομάδα και οι εξελίξεις το έφεραν έτσι που να συναντά για πρώτη φορά, ως προπονητή του, τον πατέρα του. 
-Στο μεταξύ, γίνονται συζητήσεις εκ νέου με την ΑΕΛ μήπως το φιλικό -που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο (7/9) και αναβλήθηκε λόγω Δ.Ε.Θ.- γίνει στη Λάρισα. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/01/2019 • 07:11