Ιτούδης: «Να προστατεύσουμε την έδρα μας»

Σκληρό παιχνίδι ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ολυμπιακό περιμένει ο Δημήτρης Ιτούδης, που τόνισε πως το σημαντικό στο Τοp 16 είναι η προστασία της έδρας.

Σκληρό παιχνίδι ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ολυμπιακό περιμένει ο Δημήτρης Ιτούδης, που τόνισε πως το σημαντικό στο Τοp 16 είναι η προστασία της έδρας.

«Ο Ολυμπιακός είναι ένα σπουδαίο κλαμπ με έμπειρους παίκτες και χαρακτηριστικά σημεία παιχνιδιού. Σίγουρα χρειάζεσαι αυτοπεποίθηση και σθένος για να ανταπεξέλθεις σε τέτοιου είδους αγώνες ωστόσο θεωρώ ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας διαθέτει τις συγκεκριμένες αξίες στο παιχνίδι της. Υπάρχει ταλέντο στους παίκτες μας, προκειμένου να είναι ανταγωνιστικοί» ανέφερε ο κόουτς των Ρώσων στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας για να συνεχίσει: 

«Περιμένω ακόμα ένα σκληρό παιχνίδι στον όμιλό μας. Καταλαβαίνει κανείς ότι είναι σημαντικό να προστατεύσουμε την έδρα μας και να πετύχουμε νίκες στο γήπεδό μας. Θα βγούμε στο παρκέ και θα παίξουμε δυνατά μπροστά στους φιλάθλους μας. Ελπίζω να έλθουν μαζικά στο γήπεδο και να μας βοηθήσουν με τη στήριξή τους».

Από την πλευρά του ο Νικίτα Κουρμπανόφ, είπε: «Δεν ήμουν μέλος της ομάδας στις τελευταίες αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό όμως μπορώ να διαπιστώσω τη σημασία του να αγωνίζεται κανείς στην ΤΣΣΚΑ. Γνωρίζουμε καλά ότι ο Ολυμπιακός παίζει σκληρή άμυνα, επομένως θα γίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα και δύσκολη ‘’μάχη’’ ως το τελευταίο λεπτό. Οι προπονητές μας έχουν δώσει το λεπτομερές πλάνο που πρέπει να ακολουθήσουμε. Θα πρέπει να κρατήσουμε την ίδια ένταση για 40 λεπτά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.