Και επισήμως Βοσνιάδης

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον 57χρονο Ελληνα τεχνικό
Γιάννης Πάγκος
05/09/2018 • 16:12
Ο Αλέκος Βοσνιάδης είναι ο νέος προπονητής του Ηρακλή
  • shares
Ηταν το κυρίαρχο όνομα από την ώρα που λύθηκε η συνεργασία με τον Σπύρο Μπαξεβάνο. Ο Αλέκος Βοσνιάδης είναι και επισήμως ο νέος προπονητής του Ηρακλή. Η ανακοίνωση του Ηρακλή έχει ως εξής: "Το ποδοσφαιρικό τμήμα ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον προπονητή, Αλέκο Βοσνιάδη. Ο Αλέκος  Βοσνιάδης  έχει διατελέσει  προπονητής στις ομάδες: ΑΕ Πολυκάστρου, Θερμαϊκός, Εορδαϊκός, Αναγέννηση Επανωμής, Απόλλων Σμύρνης, Νίκη Βόλου, ΑΕΛ, Κέρκυρα, Βέροια, Τρίκαλα. Αλέκο σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηρακλή και ελπίζουμε μαζί να πραγματοποιήσουμε τους στόχους της ομάδας".

"Μόνο δουλειά και πράξεις"

Στην ανακοίνωση υπάρχουν και οι πρώτες δηλώσεις του 57χρονου τεχνικού. "Γνωρίζω πολύ καλά που βρίσκομαι. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, παρά μόνο για δουλειά και πράξεις. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και προκύπτει από την ιστορία του συλλόγου, τηδυναμική του και δεν είναι άλλος από την επαναφορά του στη φυσική του θέση».

Οι συνεργάτες

Ανακοινώθηκαν επίσης και οι συνεργάτες του. Είναι οι  Θάνος  Χατζηαθανασίου (βοηθός προπονητή), Ηλίας Παπαθανασίου (γυμναστής) και Χάρης  Αποστολίδης (γυμναστής αποκατάστασης). Ο Φώτης Γκιζέλης παραμένει ο προπονητής τερματοφυλάκων.


Γράψτε το σχόλιο σας...
21/03/2019 • 07:26

Πρεμιέρα με γρίφους, επιφυλάξεις και ιδέες στα προκριματικά του Euro

Η πρεμιέρα στα προκριματικά του Euro 2020 πρέπει να αντιμετωπιστεί με επιφυλακτικότητα λόγω της δεδομένης ανετοιμότητας των εθνικών ομάδων αλλά λόγω της εποχής όπου οι περισσότεροι παίκτες διανύνουν μια περίοδο φόρτισης