Τηλεοπτικά τα εντός έδρας ματς του ΑΟΧ!

Πρωτοπορεί ο ΑΟ Χανίων, τα εντός έδρας παιχνίδια του οποίου θα μεταδίδονται πλέον τηλεοπτικά!

Πρωτοπορεί ο ΑΟ Χανίων, τα εντός έδρας παιχνίδια του οποίου θα μεταδίδονται πλέον τηλεοπτικά!
Η διοίκηση της κρητικής ΠΑΕ γνωστοποίησε τη συμφωνία της με τον τηλεοπτικό σταθμό «Κύδων», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά ενημερώνει τους Χανιώτες φιλάθλους ότι τα τηλεοπτικά δικαιώματα, για τους εντός έδρας αγώνες έως το τέλος της σεζόν, παραχωρήθηκαν κατ’ αποκλειστικότητα στην Τηλεόραση Κύδων».

Στο μεταξύ, ο Νίκος Μποχώνης αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, την οποία χαρακτήρισε ως ιδιαίτερα δύσκολη, ενώ ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου. «Το ματς με τον Απόλλωνα είναι σίγουρα δύσκολο. Πρόκειται για ομάδα με πολύ καλούς παίκτες αλλά ο αγώνας είναι εντός έδρας και πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε θετικά μετά το καλό αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής. Ο Απόλλωνας είναι ιστορική και πολύ καλή ομάδα και το γεγονός αυτό μας δίνει ένα κίνητρο παραπάνω να διεκδικήσουμε τη νίκη», είπε αρχικά ο παίκτης του ΑΟΧ στο σάιτ της ΠΑΕ.

Και πρόσθεσε: «Ελπίζω το γήπεδο να είναι γεμάτο και ο κόσμος να αντιληφθεί τη σπουδαιότητα του παιχνιδιού. Το Πρωτάθλημα είναι μικρό και αν θες να κυνηγήσεις κάτι καλύτερο θα πρέπει τα παιχνίδια στην έδρα σου να τα παίρνεις. Θεωρώ θετικό για την ομάδα ότι έχει νέα παιδιά με διάθεση και φιλοδοξίες. Καλούμε τους Χανιώτες να έρθουν στις Μουρνιές την Κυριακή και να στηρίξουν την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.