Προβάδισμα με Σιρόκοφ

Μετά από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στην Αγία Πετρούπολη, η Ζενίτ επικράτησε με 3-2 της Μπενφίκα και πήρε ισχνό προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του Champions League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 20' με τον Περέιρα, αλλά οι Ρώσοι κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή.

Μετά από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στην Αγία Πετρούπολη, η Ζενίτ επικράτησε με 3-2 της Μπενφίκα και πήρε ισχνό προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του Champions League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 20′ με τον Περέιρα, αλλά οι Ρώσοι κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή.
 
Ο Σιρόκοφ στο 27′ ισοφάρισε σε 1-1, με το σκορ να «παγώνει» για 45 λεπτά και τον Σέμακ στο 72′ να δίνει το προβάδισμα στη Ζενίτ. Οι Πορτογάλοι βγήκαν στην αντεπίθεση και στο 87′ βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν με τον «συνήθη ύποπτο», Όσκαρ Καρντόσο, αλλά ο Ρομάν Σιρόκοφ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.
 
Με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο αμέσως επόμενο λεπτό της αναμέτρησης, ο 31χρονος άσος διαμόρφωσε το τελικό 3-2 και αναπτέρωσε τις ελπίδες της ομάδας του Λουτσιάνο Σαπλέτι ενόψει του επαναληπτικού στη Λισαβόνα (6/3).

ΖΕΝΙΤ: Ζέβνοφ, Μπρούνο Άλβες, Ανιούκοφ, Λόμπερτς, Χούμποτσαν, Σιρόκοφ, Φαϊζούλιν (89′ Ροζίνα), Ζιριάνοφ (46′ Σέμακ), Ντενίσοφ, Κερζάκοφ, Κανουνίκοφ  (66′ Μπίστροφ)
 
ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρούρ Μοράες, Λουιζάο, Γκαράι, Έμερσον, Περέιρα, Βίτσελ, Γκαϊτάν (90′ Μιγκέλ Βιτόρ), Μάτιτς, Μπρούνο Σέζαρ (76′ Νολίτο), Καρντόσο, Ροδρίγο (30′ Αϊμάρ)

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.