Σπάρτη: «Κανένα θέμα ή σκέψη απομάκρυνσης του Βαζέχα»

Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που την ήθελαν να εξετάζει το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Κριστόφ Βαζέχα από την τεχνική ηγεσία της προχώρησε η Σπάρτη.
20/08/2018 • 12:13
Ο Κριστόφ Βαζέχα
  • shares
Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που την ήθελαν να εξετάζει το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Κριστόφ Βαζέχα από την τεχνική ηγεσία της προχώρησε η Σπάρτη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ως απάντηση δημοσιεύματος που αναφέρεται σε αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας και ειδικότερα σε απομάκρυνση του προπονητή κ. Κριστόφ Βαζέχα, η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνει τα εξής :
 
● Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ και ΚΑΜΙΑ ΣΚΕΨΗ απομάκρυνσης του κ. Βαζέχα ούτε από τον ίδιο ούτε από τη διοίκηση της ομάδας μας.
● Το συγκεκριμένο ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ ΠΛΗΡΩΣ  δημοσίευμα -όπως και σχετικό δημοσίευμα προ ημερών - είναι εμφανές ότι εξυπηρετεί συμφέτοντα και σκοπιμότητες που έχουν μοναδικό σκοπό να βλάψουν το καλό κλίμα της ομάδας και να την υπονομεύσουν.
● Σημειώνουμε ότι η ομάδα μας διανύει ήδη τη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας της, άρα είναι πολύ νωρίς για την έκβαση συμπερασμάτων.
● Τονίζουμε δε, ότι αναμένονται το επόμενο διάστημα πέντε (5) ποδοσφαιριστές από τη Super League και τη Football League. 
● Και φυσικά δεν υπάρχει καμία σχέση του κ. Τσιριμπή με την ομάδα μας.
 
Η ομάδα μας πρόκειται να είναι έτοιμη με σκληρή δουλειά και αγωνιστικότητα, και θα είναι έτοιμη εντός του προσεχούς διαστήματος ! 
Υπομονή ! 
 
Εμείς σας θέλουμε όλους δίπλα μας !!
 
Και Σας Ευχαριστούμε για τη σημερινή στήριξη και παρουσία σας στο γήπεδο !».

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/02/2019 • 08:13

Αουτσάϊντερ με "άγριες" διαθέσεις σε Λιέγη, Πάντερμπορν και Εϊμπάρ

Πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια περιμένουμε στο Βέλγιο, την Ισπανία, την Ολλανδία και την Γερμανία. Παραγωγικές αναμετρήσεις περιμένουμε σε Πάντερμπορν, Εϊμπάρ και Λιέγη ενώ τόσο στο Μόναχο όσο και στο Τορίνο πιθανόν να γίνει συντήρηση από τα φαβορί