Ήττα του Ολυμπιακού από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν 4-2 από την αντίστοιχη Κ19 ομάδα των Άγγλων, στο πλαίσιο των φιλικών προετοιμασίας επί βρετανικού εδάφους.

H ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού ηττήθηκε 4-2 από την αντίστοιχη της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, σε φιλικό προετοιμασίας στο Νότιγχαμ. 

Οι «κουκουβάγιες», πέτυχαν τα τρία πρώτα γκολ του ματς με Γκραντ (38’), Σόου (50’) και Χουντ (52’) με τον Ολυμπιακό να μειώνει σε 3-1 με τον Μαρίνο στο 61ο λεπτό, έπειτα από ασίστ του Βοΐλη.

Ο Βοΐλης ήταν αυτός που πέτυχε το δεύτερο γκολ για την ελληνική ομάδα στο 81’, εκμεταλλευόμενος την πάσα του Νεοφυτίδη, απαντώντας έτσι στο τέρμα του Μπόρουκοφ νωρίτερα (63’).

Η προετοιμασία με έδρα το Νότιγχαμ συνεχίζεται, με το επόμενο φιλικό τεστ να είμαι προγραμματισμένο για το Σάββατο 3/8, απέναντι στη Φόρεστ.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Παπαδούδης (Στουρνάρας 46’), Κεραμίδας, Ντουμάνης, Μποσκουΐδης, Ασλανίδης, Νικόλης, Σαπουντζής, Κασέμι, Τσέλιος, Συρμής (Λιάτσος 33’), Μπουλάρι.

Στο 60ο λεπτό πέρασαν στο ματς οι: Σουρλής, Νεοφυτίδης, Φέκκας, Βοΐλης, Γκοτζαμανίδης, Μαρτίνης, Μαρίνος, Τσάβος, Κατσαβάκης, Κατσογιάννης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.