Κυριάκος: “Περισσότεροι από 5000”

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Libero για την παρουσία των φιλάθλων του "δικεφάλου" του βορρά στην Ιταλία για το παιχνίδι με την Ουντινέζε.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Libero για την παρουσία των φιλάθλων του “δικεφάλου” του βορρά στην Ιταλία για το παιχνίδι με την Ουντινέζε.

«Γενικά είναι μια λανθασμένη αντίληψη και ελληνική πατέντα, ότι θα τη βρούμε την άκρη. Όταν είναι να μπεις σε τόσο κόπο και έξοδα, είναι καλό να γνωρίζεις το ρίσκο. Στο Λονδίνο πόνεσε η καρδιά μας, με παιδιά που πλήρωσαν 1000 ευρώ και παρακαλούσαν για εισιτήριο. Τα πράγματα στην Ιταλία είναι πιο χαλαρά από ότι στην Αγγλία. Δική τους απόφαση όμως είναι. Καλό είναι να έχει διασφαλιστεί η είσοδος στο γήπεδο αλλιώς παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο που θα είναι καλό να μη μεταφερθεί στην ΠΑΕ, όπως έγινε στο Λονδίνο. Θα ήθελα όλοι να μπουν στην θέση της ΠΑΕ που έχει συγκεκριμένες υποχρεώσεις σε VIP για εισιτήρια και έχει υποχρέωση να καλύψει εκείνους και το οργανωμένο κομμάτι. Καλώς ή κακώς αυτός είναι ο τρόπος. Ο απλός οπαδός πιο εύκολα βρίσκει άκρη στο σύνδεσμο παρά στην ΠΑΕ. Και η ΠΑΕ σκέφτεται αν θα ανοίξει εκδοτήριο για 1200 εισιτήρια που θα γίνει πατείς με πατώ σε στα εκδοτήρια.Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ κόσμο που ταξιδεύει και έχει υποχρέωση, όταν έχεις το δίλημμα η κάθε λύση έχει και καλά και άσχημα. Κάνουμε προσπάθειες να ανοίξει εκδοτήριο. Αν θα έχουμε θετική απάντηση θα το ανακοινώσουμε. Αντιλαμβάνομαι και το συναίσθημα και τη τσαντίλα κάποιου που δε μπορεί να εξασφαλίσει εισιτήριο, αλλά θα πρέπει να μπει και στη δική μας θέση που έχουμε λίγα εισιτήρια για μεγάλη ζήτηση»

Για το πρόστιμο των 50.000 ευρώ επιβλήθηκε από την UEFA:
«Είναι καλό να ξεκαθαρίσουμε κάτι, η ΟΥΕΦΑ έχει τους νόμους και ακολουθεί το πνεύμα τους. Πέρσι για παράδειγμα στο παιχνίδι με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αν έπεφτε ένας πυρσός μέσα σε όλα, μπορεί να μην έδινε σημασία, γιατί μετά από καιρό εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, θα το θεωρούσε κάτι μεμονωμένο, αλλά μετά από δύο χρόνια βλέπει ότι έχουμε κάνει βήματα. Βλέπει ότι έχουμε φτάσει σε ένα σημείο και βλέπει ότι σε εκείνο το σημείο σταμάτησε η πρόοδος σου. Βλέπει ότι ο ένας πυρσός, έγιναν δύο, τρεις, τέσσερις πέντε και όταν βλέπει ότι δε βελτιώνεσαι σε τιμωρεί παραδειγματικά. Πέρα από όλα οι αγώνες της ΟΥΕΦΑ μας κάνουν καλό γιατί βαδίζουμε σε ένα καλό πρότυπο. Στο παιχνίδι με τη Ρουμπίν τιμωρηθήκαμε γιατί κατέγραψαν τους πυρσούς που εμείς δε θυμόμαστε. Μπορεί να σε τιμωρήσουν γιατί, τα τρία πανό με πολιτικό περιεχόμενο έγιναν έξι, μπορεί να σε τιμωρήσουν γιατί οι ζώνες ανάμεσα στις εξέδρες δεν είναι ανοικτές. Η τιμωρία με την Καζάν ήταν παραδειγματική»

Για την συμπεριφορά που πρέπει να έχει ο κόσμος :
«Στην Ιταλία, την ευθύνη των οπαδών μας την έχουμε εμείς. Το ξεκαθαρίζουμε, απαγορεύονται κροτίδες, βεγγαλικά, λέιζερ και οτιδήποτε χαλάει τηλεοπτικά το προϊόν. Αυτό προστατεύει η ΟΥΕΦΑ. Οτιδήποτε χαλάει την καλή τηλεοπτική εικόνα και φέρνει μία αναστάτωση στο γήπεδο, της ΟΥΕΦΑ δεν της αρέσει. Αποδείχτηκε ότι πολλές φορές οι πυρσοί και τα βεγγαλικά δεν είναι τόσο άκακα, καλό θα είναι σταματήσουμε να τα χρησιμοποιούμε. Δε θέλω να μιζεριάζουμε και ειδικά σε τέτοιους αγώνες που τα δύο τελευταία χρόνια, αυτό περιμένουν όλοι. Το θέμα είναι να γίνει μία κοινή συνείδηση ότι αυτά τα πράγματα να μην τα βλέπουμε δίπλα και λέμε εντάξει τι έγινε. Να δημιουργήσει αντανακλαστικά ο κόσμος. Δεν έχουμε λόγο να περιμένουμε να γίνει κάτι τώρα. Το λέμε γιατί μας πείραξε το πρόστιμο 50.000 ευρώ. Είναι μεγάλο πόσο για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα, πόσο μάλλον για τον ΠΑΟΚ που κάνει αυτοδιαχείριση. Στο Λονδίνο υπήρχε μία φανατισμένη κερκίδα, χωρίς βεγγαλικά. Δε θα είναι πολύ κρίμα αν περάσουμε την Ουντινέζε να παίξουμε χωρίς κόσμο;»

Εκτιμώντας τον αριθμό των φίλων του ΠΑΟΚ που τελικά υα βρεθούν στην Ιταλία :
«Τα μηνύματα που έχουμε είναι ότι πολύς κόσμος ταξιδεύει εκεί. Οι περισσότεροι με εισιτήρια και κάποιοι με εισιτήρια που έχουν εξασφαλίσει από τους Ιταλούς. Η αίσθηση μας είναι ότι θα είναι περισσότεροι από τα εισιτήρια που έχουμε εξασφαλίσει. Πιστεύω θα είναι περίπου 1500, πέρα από τα 3.600 εισιτήρια και συνολικά ίσως είναι και περισσότεροι από 5000».

Κλείνοντας, ο κ. Κυριάκος ανέφερε τα εξής :
«Πρέπει μέχρι αύριο το μεσημέρι να μην υπάρξουν άλλες εκκρεμότητες. Περιμένουμε ένα ναι ή ένα όχι. Όταν περιμένεις μία εξυπηρέτηση από τον άλλον δε βάζεις το μαχαίρι στο λαιμό, το ζητάς ευγενικά. Η Ουντινέζε έχει δείξει καλή διάθεση. Θεωρώ ότι μέχρι αύριο θα έχουμε τις απαντήσεις και θέλω να πιστεύω ότι θα είναι και θετικές ως προς αυτά που ζητήσαμε»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.