Ανανέωσε ο Έφορντ

Στην επέκταση του συμβολαίου του Τζόσεφ Έφορντ προχώρησε ο Εργοτέλης.
30/07/2018 • 16:15
Ο Τζόσεφ Έφορντ
  • shares
Στην επέκταση του συμβολαίου του Τζόσεφ Έφορντ προχώρησε ο Εργοτέλης. Ο 22χρονος επιθετικός βρέθηκε τη Δευτέρα στα γραφεία του συλλόγου του Ηρακλείου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

Λίγη ώρα μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τον Εργοτέλη, ο Τζόσεφ Έφορντ δήλωσε στην ιστοσελίδα του κρητικού συλλόγου: 

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη, γιατί ήθελα να παραμείνω στον Εργοτέλη. Η απόφαση της επέκτασης του συμβολαίου μου ήταν για εμένα εύκολη και δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη σκέψη, ακριβώς γιατί μου αρέσει πολύ που βρίσκομαι εδώ και αγωνίζομαι για αυτή την ομάδα. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ τους ανθρώπους του Εργοτέλη για την εμπιστοσύνη τους και υπόσχομαι από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να κάνουμε περήφανο τον κόσμο".
Γράψτε το σχόλιο σας...
27/06/2019 • 11:46

Ρυθμιστικός παράγοντας η συμμετοχή/αποχή στις εκλογές

Βασικό σύνθημα των κομμάτων ενόψει των εκλογών της 7/7 αποτελεί η προτροπή προς τον κόσμο να προσέλθει στις κάλπες. Στις προηγούμενες εθνικές εκλογές (2015) σημειώθηκε ρεκόρ αποχής και πλέον τα ποσοστά συμμετοχής έχουν στοιχηματικό ενδιαφέρον!