Παπαβασιλείου: "Ίσως χρειαστεί άλλη μια μεταγραφή"

Ικανοποιημένος από τις μεταγραφές που έγιναν στον Εργοτέλη είναι ο Νίκκι Παπαβασιλείου.
29/07/2018 • 21:00
Ο Νίκκι Παπαβασιλείου
  • shares
Ικανοποιημένος από τις μεταγραφές που έγιναν στον Εργοτέλη είναι ο Νίκκι Παπαβασιλείου. Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου τόνισε ότι υπάρχει καλό υλικό στο ρόστερ, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μιας ακόμη μεταγραφής. 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Άπαντες είναι συγκεντρωμένοι στο πρόγραμμα της προετοιμασίας και μάλιστα με ιδιαίτερο ζήλο, θέληση και όρεξη για δουλειά. Στα ευχάριστα βέβαια και το γεγονός ότι ξεκινήσαμε την προετοιμασία έχοντας κατά 95% ίσως και 100% το ρόστερ συμπληρωμένο. Και αφήνω μια μικρή πιθανότητα διότι ίσως και αν χρειαστεί γίνει αργότερα μια ακόμα κίνηση.Υπάρχει πολύ καλό υλικό στην ομάδα και γενικότερα είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν», είπε αρχικά ο Κύπριος προπονητής και πρόσθεσε: 

«Είχαμε την ευκαιρία να δούμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Μετράμε μια εβδομάδα προετοιμασίας. Τα παιδιά είχαν διάθεση όμως είναι λογικό να βγάλουν και κούραση. Παράλληλα βέβαια είχαμε την είχαμε την ευκαιρία να δούμε και κάποια νέα παιδιά που είναι μαζί μας στην προετοιμασία από την Κ19 έτσι ώστε να μπορέσουμε να τα αξιολογήσουμε σωστά. Είμαστε μόλις στην αρχή. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά».
Γράψτε το σχόλιο σας...
14/11/2018 • 08:31

Για το γόητρο παίζει η Νοτς Κάουντι. Για το θέαμα το ματς στην Ισλανδία

Για το πληγωμένο της γόητρο θα παίξει απόψε η Νοτς Κάουντι κόντρα στην ανώτερη αλλά και νευρική Ντόνκαστερ.Σε πιο επιφυλακτικούς ρυθμούς περιμένουμε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο για το κύπελλο Ελλάδος

14/11/2018 • 10:51