Στο Καρπενήσι η Παναχαϊκή

Με προορισμό το Καρπενήσι αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας η αποστολή της Παναχαϊκής.
23/07/2018 • 13:01
Η αποστολή της Παναχαϊκής
  • shares
Με προορισμό το Καρπενήσι αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας η αποστολή της Παναχαϊκής. Η ομάδα της Πάτρας βρίσκεται ήδη στην πόλη της Ευρυτανίας, όπου θα πραγματοποιήσει μέχρι τις 8 Αυγούστου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν. 

Στην αποστολή της Παναχαϊκής βρίσκονται οι:Καπούταγλης, Κολοβούρης, Μικές, Παντελίδης, Πατάπης, Ντάσιος, Σταμόπουλος, Νικολόπουλος, Σωτηράκος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Πολίμος, Πολυχρόνης, Μουστακόπουλος, Παπανικόλαου, Αργυρόπουλος, Παπατόλιος, Φουρλάνος, Σταυρόπουλος, Πλέγας, Κυνηγόπουλος, Μαυριάς, Μασούρας, Μωραϊτης, Ελευθεριάδης, Αντωνακόπουλος,

Οι Μπιτσάκος και Σούλης δεν συμμετέχουν στην αποστολή, καθώς ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης. 

Στην αποστολή της Παναχαϊκής συμμετέχουν ακόμα τα μέλη του προπονητικού επιτελείου:Σωκράτης Οφρυδόπουλος (Προπονητής) Ηλίας Κυριακίδης (Βοηθός Προπονητή), Δημήτρης Κόμπλας (Προπονητής Τερματοφυλάκων), Αντρέας Φουσέκης (Προπονητής Φυσικής Κατάστασης), Δημήτρης Τριβιζαδάκης (Προπονητής Αποκατάστασης), Δημήτρης Ξουρής (Αναλυτής Αγώνων),  οι φυσιοθεραπευτές: Αντρέας Νικολάτος, Παναγιώτης Ρήγας και Θεόδωρος Σίμας, οι φροντιστές: Τάκης Παπαγεωργίου και Δημήτρης Αθανασίου καθώς και ο γιατρός Βασίλης Συριόπουλος. Αρχηγός της αποστολής είναι ο γενικής αρχηγός των Πατρινών, Τάκης Κυριακόπουλος.  
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/01/2019 • 07:04

Ευάλωτες άμυνες κρίνουν πολλά σε Ρώμη, Λεβερκούζεν και Λονδίνο

Κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να είναι η πρόβλεψη στις αναμετρήσεις του Ολύμπικο, του Λεβερκούζεν και του Λονδίνου εάν λάβουμε υπόψη τόσο τις επιθετικές ικανότητες των ομάδων όσο, κυρίως, τις ανασταλτικές τους αστάθειες.