Ούτε να είχε μόνιτορ μπροστά του (video)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για ένα συγκεκριμένο σημείο του πρώτου τελικού της Ανατολής και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για ένα συγκεκριμένο σημείο του πρώτου τελικού της Ανατολής και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Ο Αμερικανός παίκτης ανέλυσε το συγκεκριμένο σημείο φάση-φάση, δείχνοντας το πόσο καλή μνήμη έχει. Όπως ήταν φυσικό, μετά τη δήλωση του “Βασιλιά” άπαντες τον αποθέωσαν.

Χαρακτηριστικά, ο Τζέιμς δήλωσε για το σημείο της τέταρτης περιόδου, όπου οι Σέλτικς έτρεξαν ένα σερί 7-0: “Τι έγινε; Στην πρώτη επίθεσή τους ο Marcus Morris αστόχησε σε σουτ, αλλά πήρε το ριμπάουντ και κάρφωσε. Πήγαμε στην άλλη πλευρά του παρκέ, τρέξαμε ένα “play” για τον Τζόρνταν Κράουφορντ, εννοώ τον Τζόρντα Κλάρκσον και αστόχησε. Πήραν το ριμπάουντ και πήγαμε στην άμυνα, βγάλαμε την άμυνα, αλλά η μπάλα βγήκε εκτός παρκέ. Ο Ο Τζέισον Τατούμ έκανε την επαναφορά, την έδωσε στον Μάρκους Σμαρτστην γωνία και αυτός ευστόχησε σε τρίποντο. Πάμε στην άλλη πλευρά του παρκέ, χάσαμε την επίθεση και τότε ο Τατούμ έτρεξε όλο το γήπεδο και σημείωσε λέι-απ με το δεξί χέρι έπειτα από euro-step και καλέσαμε τάιμ-άουτ! Αυτά έγιναν”.

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.