Νέο πρόβλημα

Σα να μην έφταναν τα υπάρχοντα προβλήματα στον Λάζλο Μπόλονι με τις δεδομένες απουσίες των τραυματιών Ετο, Τσιρίλο, ένα ακόμη ήρθε να προστεθεί και μάλιστα σε θέση όπου ήδη η ομάδα παρουσιάζει αδυναμία.

Σα να μην έφταναν τα υπάρχοντα προβλήματα στον Λάζλο Μπόλονι με τις δεδομένες απουσίες των τραυματιών Ετο, Τσιρίλο, ένα ακόμη ήρθε να προστεθεί και μάλιστα σε θέση όπου ήδη η ομάδα παρουσιάζει αδυναμία. Ο λόγος γι’ αυτήν του δεξιού οπισθοφύλακα καθώς στο πλαίσιο της σημερινής προπόνησης, που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία, ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο προκαλώντας την ανησυχία της τεχνικής ηγεσίας.

Ο αντικαταστάτης του Ετο, θα υποβληθεί αύριο σ’ εξετάσεις για να διαπιστωθεί σε σαφήνεια η κατάστασή του και να ξεκαθαρίσουν οι δυνατότητες για το ποιος ή ποιοι μπορούν να καλύψουν τη συγκεκριμένη θέση. Τη δεδομένη χρονική στιγμή μόνον ο Αποστολόπουλος μπορεί να θεωρηθεί ως «καθαρόαιμο» δεξί μπακ, ενώ τουλάχιστον μια φορά στη θέση αυτή έχουν δοκιμαστεί σε αγωνιστικές συνθήκες ο Κώστας Σταφυλίδης κι ο Σωτήρης Μπαλάφας.

Ωστόσο, με τον Τσιρίλο εκτός, ο Αρτινός μέσος περισσότερο υπολογίζεται ως ρεζέρβα για το κέντρο της άμυνας περιορίζοντας τη δυνατότητα χρησιμοποίησής του σε άλλη θέση και δη στο άκρο της αμυντικής γραμμής όπου ο επόμενος αντίπαλος του «Δικεφάλου», Ολυμπιακός, διαθέτει ταχύτατους κι άκρως επικίνδυνους ποδοσφαιριστές. Ασκήσεις τακτικής περιείχε το σημερινό … μενού του Ρουμάνου τεχνικού για τους παίκτες του.

Στο μεταξύ, ξεκίνησε από το πρωί η διάθεση των εισιτηρίων για τον Κυριακάτικο αγώνα από τα εκδοτήρια της Τούμπας με τιμές που κυμαίνονται από 15 μέχρι και 150 ευρώ. 

Τέλος, η Super League εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως έκανε δεκτό το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για μεταφορά της ημέρας διεξαγωγής της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ κατά μία ημέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σε συνέχεια αιτήματος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Europa League, ο αγώνας ΟΦΗ-ΠΑΟΚ  στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League, ορίζεται το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30.».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.