Μένει στον ΟΦΗ ο Παπαδόπουλος

Στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ θα παραμείνει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος ήρθε σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας.
Θωμάς Ναλμπάντης
05/05/2018 • 13:36
Ο Νίκος Παπαδόπουλος
  • shares
Στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ θα παραμείνει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος ήρθε σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας. Ο Έλληνας τεχνικός θα οδηγήσει την κρητική ομάδα και στη Superleague, όπως αποφασίστηκε στη συνάντηση που είχε με τους ιθύνοντες της ομάδας. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπογραφούν και τα νέα συμβόλαια μεταξύ των δυο πλευρών.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της κρητικής ομάδας: “Μετά από συνάντηση που είχαν το Σάββατο (5/5) το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργος Αλετράς και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Καζανάκης, με το Νίκο Παπαδόπουλο, οι δυο πλευρές κατέληξαν σε προφορική συμφωνία για την συνέχιση της μεταξύ τους συνεργασίας και την επόμενη χρονιά στην Σούπερ Λίγκ. 

Μετά από τις συζητήσεις που είχαν προηγηθεί με τον προπονητή του ΟΦΗ και την κοινή επιθυμία, ώστε να συνεχίσουν μαζί, το θέμα της συμφωνίας, ήταν ζήτημα μερικών λεπτών. 

Ο ΟΦΗ θα συνεχίσει με το Νίκο Παπαδόπουλο στην Σούπερ Λίγκ και η συμφωνία θα επικυρωθεί με τις υπογραφές, τις επόμενες ημέρες. 
Εκείνο που ζήτησε ο Νίκος Παπαδόπουλος από την διοίκηση της ομάδας, είναι να τακτοποιηθούν άμεσα οι οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν με το ποδοσφαιρικό τμήμα και να ξεκινήσουν οι ανανεώσεις με βάση το πλάνο που έχει καταθέσει στην διοίκηση. 

Οι. κ.κ. Αλετράς και Καζανάκης διαβεβαίωσαν το Νίκο Παπαδόπουλο, ότι η επόμενη προτεραιότητα μετά τη συμφωνία μαζί του, είναι να τακτοποιηθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα. 

Οι τρείς άνδρες συνέχισαν για αρκετή ώρα τη συζήτηση τους για θέματα οργάνωσης και σχεδιασμού της ομάδας, ενόψει της συμμετοχής της, στην Σούπερ Λίγκ, κάτι στο οποίο δίνει ιδιαίτερη σημασία και θεωρεί βασική προτεραιότητα, ο προπονητής του ΟΦΗ, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική τη νέα περίοδο στη μεγάλη κατηγορία”.
Γράψτε το σχόλιο σας...

ΟΦΗ - Ολυμπιακός

Κυριακή 21 Οκτωβρίου, 20:30

Live
19/10/2018 • 08:00

10/10/2018 • 10:36