Με το Novasports.gr στη Λέσβο

Παρακολουθείστε σε live streaming, μέσω της Web TV του Novasports.gr την αναμέτρηση της Καλλονής με τον Πλατανιά, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League (15:00, Novasports 3).

Παρακολουθείστε σε live streaming, μέσω της Web TV του Novasports.gr την αναμέτρηση της Καλλονής με τον Πλατανιά, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League (15:00, Novasports 3). Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής το Σάββατο.

Η αρχή γίνεται στη Μυτιλήνη, όπου η Καλλονή θα φιλοξενήσει τον Πλατανιά. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας (16η) με έντεκα βαθμούς και παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά, για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Από την πλευρά της, η ομάδα των Χανίων βρίσκεται στη δέκατη θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς και θέλει τη νίκη, προκειμένου να αναρριχηθεί ψηλότερα στη βαθμολογία.

Στις 17:15 είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τη Skoda Ξάνθη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην ένατη θέση με 29 βαθμούς. Και οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη, προκειμένου να ανηφορίσουν στον βαθμολογικό πίνακα.

Τέλος, στις 19:15 ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα. Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και παράλληλα να κάνουν το σημαντικό βήμα για τη συμμετοχής τους στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά, οι Αρκάδες θέλουν τη νίκη, για να προσπεράσουν τον «Δικέφαλο» του Βορρά στη βαθμολογία και αν βρεθούν οι ίδιοι μέσα στην πρώτη πεντάδα. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 35 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στην έκτη θέση με 33 βαθμούς. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 
Καλλονή-Πλατανιάς (15:00, Novasports 3) 
Παναιτωλικός-Ξάνθη (17:15, Novasports 3) 
ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης (19:30, Novasports 1) 

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 
Ολυμπιακός-Βέροια (15:00, Novasports 2) 
Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, , Novasports 4) 
Πανιώνιος-Λεβαδειακός (17:15, Novasports 7) 
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (19:30, Novasports 1) 

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 
Ατρόμητος-Ηρακλής (19:30, Novasports 1)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.