Στα βυσσινί ο Καμπάλα

Τον Βέλγο επιθετικό Ρόντι Καμπάλα απέκτησε η ΑΕΛ. Ο 23χρονος παίκτης, που έχει γεννηθεί στην Αθήνα, υπέγραψε συμβόλαιο με τους «βυσσινί» ως το τέλος της περιόδου.

Τον Βέλγο επιθετικό Ρόντι Καμπάλα απέκτησε η ΑΕΛ. Ο 23χρονος παίκτης, που έχει γεννηθεί στην Αθήνα, υπέγραψε συμβόλαιο με τους «βυσσινί» ως το τέλος της περιόδου, όπως έγινε γνωστό μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε η διοίκηση της θεσσαλικής ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του Ρόντι Καμπάλα. Ο Βέλγος επιθετικός, γεννημένος στις 15/06/1988 στην Αθήνα (ο πατέρας του Άλμπερτ αγωνιζόταν την περίοδο εκείνη στον Διαγόρα Ρόδου) πέρασε από δοκιμαστικά και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής της Άντερλεχτ, έχει παίξει ως ημιεπαγγελματίας στη Ναϊμέγκεν και έχει αγωνιστεί ως επαγγελματίας σε FC Brussels και Τουμπίζ».

Στο μεταξύ, με προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων ολοκλήρωσε η ΑΕΛ την προετοιμασία της για τον αγώνα στην Καλλιθέα με την ομώνυμη ομάδα. Μετά από το τέλος της προπόνησης ο Μπόσκο Μπάντοβιτς και ο συνεργάτης του, Νίκος Νταμπίζας, ανακοίνωσαν την αποστολή στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι Ζεκίνια (στο μετεγχειρητικό στάδιο), Σαϊτιώτης (οξεία οσφυαλγία), Σιατραβάνης (διάστρεμμα), Κατσιαρός, Ααράμπ (εκτίει ποινή). Ακολουθεί ο Χασομέρης (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς) παρότι όχι απόλυτα έτοιμος, ενώ επιστρέφει ο Τσιμπάμπα.

Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Σωτηρίου, Βοσνιάδης, Βενετίδης, Αραμπατζής, Κολοβέτσιος, Παπαγεωργίου, Ψωμάς, Χατζής, Νεμπεγλέρας, Γκονζάλεζ, Πίνα, Πότσι, Μπλέντι, Πλιάγκας, Τσιμπάμπα, Βούζας, Χασομέρης, Καμπάλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.