Σπανούλης: «Χρειαζόμαστε εμπειρίες»

Περισσότερες εμπειρίες θα πρέπει να αποκτήσει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Βασίλη Σπανούλη.

Περισσότερες εμπειρίες θα πρέπει να αποκτήσει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Βασίλη Σπανούλη. Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι ικανοί να κερδίσουν οιονδήποτε αντίπαλο, αλλά και να χάσουν από τον οποιονδήποτε, λόγω της έλλειψης εμπειρίας.

Αρχικά, ο Σπανούλης τόνισε στην εφημερίδα «Γαύρος»: «Όταν είμαστε συγκεντρωμένοι, μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη, αλλά όταν δεν παίζουμε μυαλωμένα, μπορούμε να χάσουμε από οποιονδήποτε. Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι αυτό. Είμαστε στο Top 16 και δεν επιτρέπεται να χαλαρώνεις ούτε ένα λεπτό. Σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να παίζεις καλά για 35 λεπτά, αλλά για 40 λεπτά».

Και συμπλήρωσε: «Ξεκινήσαμε πολύ συγκεντρωμένα το παιχνίδι και στο πρώτο δεκάλεπτο το σκορ ήταν ισόπαλο. Στη δεύτερη περίοδο όμως χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και δυστυχώς στο Top 16 το πληρώνεις αυτό. Οι ομάδες είναι πολύ καλές και σε τιμωρούν. Στο ημίχρονο ο κόουτς μάς έβαλε τις φωνές, μας είπε τι κάναμε λάθος και τι έπρεπε να διορθώσουμε, με αποτέλεσμα να παρουσιαστούμε σοβαροί και καλύτεροι. Οι αντίπαλοί μας έβαλαν πολλά εύκολα καλάθια. Είναι θέμα εμπειρίας, το λέμε από την αρχή της χρονιάς. Είμαστε νεανική ομάδα, μαθαίνουμε, βελτιωνόμαστε και τέτοιες καταστάσεις σίγουρα θα χρησιμοποιηθούν σωστά στο μέλλον. Κάναμε υπερπροσπάθεια στο τέλος και καταφέραμε να φέρουμε το ματς στα μέτρα μας, αλλά και πάλι κάποιες κακές άμυνες σε κρίσιμα σημεία στο ένας εναντίον ενός μάς στοίχισαν».

Σχετικά με τους Λο και Ντόρσεϊ, ο Σπανούλης τόνισε: «Είναι νωρίς να κρίνουμε δύο νέους παίκτες. Σκοπός είναι να μπουν στο κλίμα της ομάδας, κάτι που είναι δύσκολο και γι’ αυτούς, γιατί βρίσκονται λίγο χρόνο μαζί μας. Το θέμα είναι να προσαρμοστούν αυτοί στις ανάγκες και τη φιλοσοφία της ομάδας και να μην περιμένουν από την ομάδα να προσαρμοστεί στο δικό τους τρόπο παιχνιδιού. Τα παιχνίδια τρέχουν και βρισκόμαστε σε πολύ κρίσιμη και δύσκολη περίοδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.