Πρόβλημα με τη χρήση του κωπηλατοδρόμιου του Σχοινιά

Το υψηλό κόστος χρήσης του Ολυμπιακού κωπηλατοδρόμιου του Σχοινιά οδηγεί την εθνική ομάδα κωπηλασίας ν' αναζητήσει άλλες λύσεις για τη διαμονή των διεθνών αθλητών.

Το υψηλό κόστος χρήσης του Ολυμπιακού κωπηλατοδρόμιου του Σχοινιά -μετά την απορρόφηση της «Ολυμπιακά Ακίνητα ΑΕ» από την «Τουριστικά Ακίνητα ΑΕ» οδηγεί την εθνική ομάδα κωπηλασίας ν’ αναζητήσει άλλες λύσεις για τη διαμονή των διεθνών αθλητών, όπως δήλωσε στην «ΕΡΑ σπορ», ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ, Γιάννης Καρράς.

Ο Καρράς ανέδειξε το πρόβλημα που έχει ενσκήψει για την κωπηλατική ομοσπονδία, με το θέμα του κόστους των δωματίων στη κωπηλατοδρόμιο του Μαραθώνα για τα μέλη της εθνικής εξηγώντας πως η ΕΚΟΦΝΣ εξετάζει σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο να μετακινηθεί σε άλλη πόλη, εκτός Αθηνών, ολόκληρη η Ολυμπιακή προετοιμασία.

Ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ ζητά τη βοήθεια της Πολιτείας για να διευκολυνθούν τα τέσσερα ελληνικά πληρώματα που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και διεκδικούν με αξιώσεις μετάλλιο στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, σύμφωνα με τον Γιάννη Καρρά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.