Η Ιζαμπέλ Ατζανί βιώνει «Ένα Φονικό Καλοκαίρι»

Το «Ένα Φονικό Καλοκαίρι» του Ζαν Μπεκέρ, είναι μία ιστορία μυστηρίου, εμμονών, παρεξηγήσεων και κλιμακούμενης τρέλας που ξετυλίγεται καθώς η 19χρονη Ελιάν (Ιζαμπέλ Ατζανί) μετακομίζει με την οικογένειά της σε μια πόλη του γαλλικού νότου, για να ταράξει με την υπερχειλίζουσα σεξουαλικότητά της την τοπική κοινότητα. Η ταινία του Ζαν Μπεκέρ, γνώρισε αξιοσημείωτη εισπρακτική...

Το «Ένα Φονικό Καλοκαίρι» του Ζαν Μπεκέρ, είναι μία ιστορία μυστηρίου, εμμονών, παρεξηγήσεων και κλιμακούμενης τρέλας που ξετυλίγεται καθώς η 19χρονη Ελιάν (Ιζαμπέλ Ατζανί) μετακομίζει με την οικογένειά της σε μια πόλη του γαλλικού νότου, για να ταράξει με την υπερχειλίζουσα σεξουαλικότητά της την τοπική κοινότητα.

Η ταινία του Ζαν Μπεκέρ, γνώρισε αξιοσημείωτη εισπρακτική επιτυχία στη Γαλλία και χάρισε στην πρωταγωνίστρια, Ιζαμπέλ Ατζανί, το Βραβείο Σεζάρ, Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας.

Η εκθαμβωτική Γαλλίδα ηθοποιός, ξεκίνησε την καριέρα της μόλις δεκατεσσάρων ετών στην ταινία «Le Petit Bougnat». Το 1974 κέρδισε το βραβείο ερμηνείας Suzanne Bianchetti για την ταινία «La gifle», το πρώτο σε μια σειρά σπουδαίων βραβείων και διακρίσεων.

Ακολούθησε η συνεργασία της με τον Φρανσουά Τρυφώ, στην ταινία «L’Histoire d’Adèle H.», που της χάρισε και την πρώτη της υποψηφιότητα τόσο για Σεζάρ, όσο και για το Όσκαρ Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας.

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.