Στο μικροσκόπιο Αγγέλου οι δύο

Από τον έλεγχο του προπονητή του Άρη πρόκειται να περάσουν οι Σλαφτσάκης και Γράβας τις επόμενες ημέρες, εν όψει συμφωνίας ή όχι με την ομάδα.

Για τον Δημήτρη Βεργίνη, τα πράγματα είναι σχετικά ξεκάθαρα σε ό,τι αφορά στη συμφωνία για συνεργασία με τον Άρη την περίοδο 2018-2019. Για τον παίκτη έχει ανάψει το πράσινο φως ο Βαγγέλης Αγγέλου, οπότε μένουν τα τυπικά. Δεν ισχύει το ίδιο, όμως, για τους Διαμαντή Σλαφτσάκη και Δημήτρη Γράβα.

Οι δύο παίκτες, οι οποίοι πρόκειται να ξεκινήσουν προπονήσεις με τους «κίτρινους» εντός των ημερών, θα περάσουν από τον έλεγχο του προπονητή του Άρη, πριν πάρουν το “O.K.” για συμφωνητικό συνεργασίας για την ερχόμενη περίοδο. Ο Αγγέλου θα δει την αγωνιστική συμπεριφορά τους στις προπονήσεις και αναλόγως θα εισηγηθεί ή όχι την απόκτησή τους.

Να σημειώσουμε ότι για τον Γράβα το περιβάλλον του Άρη δεν είναι καθόλου άγνωστο. Ο Έλληνας σέντερ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής των «κίτρινων» και αφού έκανε τον κύκλο του σε διάφορες ομάδες, με τελευταία τη Δόξα Λευκάδας την περασμένη σεζόν, έφτασε κοντά να ενταχθεί στην πρώτη ομάδα του συλλόγου, όπου έμαθε τα μυστικά του αθλήματος. Αν καταφέρει να πιάσει αυτόν το στόχο, είναι κάτι που θα κριθεί το προσεχές διάστημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.