Μαρκόπουλος: «Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας»

Στη διαφορά δυναμικότητας του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά την ήττα από τους «ερυθρόλευκους».

Στη διαφορά δυναμικότητας του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά την ήττα από τους «ερυθρόλευκους». Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του βορρά» αναφέρθηκε στα προβλήματα που είχε η ομάδα του ενώ τόνισε πως οι παίκτες του δεν πάλεψαν το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος:

«Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Έχουμε αρκετά προβλήματα και όσο περνούσε ο χρόνος, αυτά γίνονταν ορατά. Με τόσα πολλά λάθη απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, δεν έχεις τύχη. Δεν μου άρεσε ότι μόλις μείναμε πίσω στο σκορ δεν παλέψαμε. Αυτό είναι πολύ άσχημο για την ομάδα μας και πρέπει να αλλάξει γρήγορα. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ περισσότερο στα επόμενα παιχνίδια μας».

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Γιαννακίδης ανέφερε: «Σταθήκαμε ανταγωνιστικοί για κάποιο διάστημα, αλλά μετά ο αντίπαλος πήρε μια μεγάλη διαφορά και είχε την εμπειρία και την ποιότητα να την διαχειριστεί. Έχουμε ακόμα δουλειά να κάνουμε για να γίνουμε καλύτεροι και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.