Τέλος ο Αδάμος

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ, ενημέρωσε για την τέλος της συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Παύλο Αδάμος.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ, ενημέρωσε για την τέλος της συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Παύλο Αδάμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με προσωπική του απόφαση, ο Παύλος Αδάμος δεν θα συνεχίσει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας μας. Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί τον Παύλο Αδάμο, για την προσφορά του στην ομάδα και την συμβολή του στην άνοδο στην Σούπερ Λίγκ. 

Ο Παύλος Αδάμος, είναι ένας άνθρωπος, πάνω από όλα με ήθος και η πόρτα του ΟΦΗ θα είναι πάντα ανοιχτή, για αυτόν. Να σημειωθεί ότι στον Παύλο Αδάμο, προτάθηκε να παραμείνει στον ΟΦΗ, στο πόστο του Γενικού Αρχηγού των τμημάτων υποδομής, αλλά δεν αποδέχθηκε την πρόταση. 

«Πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από την αγαπημένη μου ομάδα. Της εύχομαι ολόψυχα να βρει την υγεία που της λείπει τα τελευταία χρόνια. Ένα ευχαριστώ από μένα και ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μας για τον άθλο που πέτυχαν φέτος. Από εδώ και στο εξής θα τρέφω απεριόριστο σεβασμό και εκτίμηση στα παιδιά αυτά», ανέφερε στη δήλωσή του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.