Κωνσταντίνου: Προσπάθησε να μας εξαπατήσει ο Χόμαν

Για μια «απάτη» που προσπαθησε να κάνει ο Τζάρεντ Χόμαν εις βάρος του Αμαρουσίου έκανε λόγο ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος τόνισε ότι ο Αμερικανός έβαλε στη μέση και τον Μάικ Μπατίστ.

 Για μια «απάτη» που προσπαθησε να κάνει ο Τζάρεντ Χόμαν εις βάρος του Αμαρουσίου έκανε λόγο ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος τόνισε ότι ο Αμερικανός έβαλε στη μέση και τον Μάικ Μπατίστ. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού φέρθηκε τίμια όμως, σε αντίθεση με τον πρώην άσο του Αμαρουσίου.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ αναφέρθηκε σε όλο το παρασκήνιο της υπόθεσης «Χόμαν», που στοίχισε πολύ στο Μαρούσι, καθώς λόγω του χρέους του απαγορεύτηκαν οι μεταγραφές ξένων παικτών και χαρακτήρισε για ακόμη μια φορά «υπεύθυνο για τα δεινά της ομάδας», οικονομικά και σε ότι αφορά στη διαχείριση υποθέσεων, τον Άρη Βωβό, ο οποίος παρά τις συνεχείς εκκλήσεις που του έχουν κάνει οι άνθρωποι του Αμαρουσίου, παραμένει άφαντος.  
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, τόνισε όσον αφορά στο θέμα με τον Τζάρεντ Χόμαν: «Μας ενημέρωσαν τον περασμένο Οκτώβριο, όταν θέλαμε να πάρουμε ξένους, ότι υπήρχε αποκλεισμός από τη FIBA λόγω Χόμαν. Η FIBA είχε στείλει στις 23 Αυγούστου την απαγόρευση κι εμείς ενημερωθήκαμε τον Οκτώβριο! Μιλήσαμε με τον δικηγόρο του Χόμαν, τον μάνατζερ του και με τον ίδιο που μας ζήταγε να εκχωρήσουμε τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Στείλαμε χαρτί στην ΕΟΚ και ξεκαθαρίσαμε ότι μόλις υπογραφούν τα τηλεοπτικά, εμείς θα εμφανίσουμε τα χρήματα αρκεί ο Χόμαν να απευθυνθεί στη FIBA και να αρθεί η απαγόρευση. Αυτός είπε ότι “εφόσον υπογραφούν τα τηλεοπτικά, τότε εγώ θα άρω την ποινή”…
Ο Χόμαν είπε ότι δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν Ελληνα πολίτη. Σας λέω λοιπόν ότι ο Τζάρεντ Χόμαν είναι ένα αφερέγγυο πρόσωπο που δεν τήρησε αυτό που υποσχέθηκε. Ετσι αναγκαστήκαμε να στραφούμε σε Ελληνες παίκτες, με τη σύμφωνη γνώμη του Νίκου Λινάρδου και τις προσπάθειες του Ελληνιάδη.
Φτάσαμε στο σημείο, έπειτα από οκτώ σερί ήττες, να μιλήσουμε στους παίκτες για το θέμα Χόμαν. Μιλήσαμε στα παιδιά, τους είπαμε ότι η ομάδα θέλει να ενίσχυση και πρέπει να βρεθεί λύση από μέσα. Τους είπαμε πως πρέπει να κάνουν κι αυτή προσπάθεια για να βοηθήσουν. Τους ζητήσαμε να μειώσουν 50% τις αποδοχές τους για να λυθεί το θέμα. Ολα τα παιδιά προς τιμήν τους δέχθηκαν τη μείωση. Ετσι ο Χομαν συμφώνησε να πάρει τον πρώτο χρόνο 45.000 από τα οφειλόμενα και 40.000 τον δεύτερο.
 Τα πρώτα 25.000 ευρώ έπρεπε να του τα δώσουμε μετρητά και τα υπόλοιπα 20.000 ευρώ μέσω εκχώρησης από τα τηλεοπτικά. Τα βρήκαμε, επικοινωνήσαμε με τον Χόμαν, τον δικηγόρο και τον μάνατζέρ του και του ζητήσαμε να τα καταθέσουμε όμως έπρεπε να βρούμε κοινό πρόσωπο εμπιστοσύνης.
Ο Χόμαν μας είπε ξανά ότι δεν είχε εμπιστοσύνη σε κανέναν Ελληνα παρά μόνο στον Μάικ Μπατίστ! Ηθελε μόνο ο Μάικ να πάρει τα λεφτά, τίποτε άλλο. Ηρθε ο Μπατίστ στο γραφείο του προέδρου το πρωί της Τετάρτης, την ημέρα που παίζαμε με τον Αρη. Του δώσαμε τα χρήματα και υπέγραψε μια απόδειξη ότι τα παρέλαβε, την οποία την έχουμε εδώ. Ο Μπατίστ πήρε τα μετρητά, μίλησε με τον Χόμαν στο τηλέφωνο και του είπε ότι έχει τα λεφτά, αλλά το έγγραφο που υπέγραψε ανέφερε ότι μέχρι τις 04/01/2012, στις 6μ.μ., θα πρέπει να έχει συμφωνηθεί η άρση της απαγόρευσης μεταγραφών αλλιώς θα πρέπει να δώσει πίσω τα χρήματα. Είχαμε εμπιστοσύνη στον Μπατίστ, είχα μιλήσει με τον κ. Γιαννακόπουλο και μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ενώ ήταν ενήμερος και ο Μάνος Παπαδόπουλος.
Ως το μεσημέρι της Πέμπτης περιμέναμε να πάρουμε την απάντηση. Η ώρα πέρναγε αλλά όποιον κι αν παίρναμε τηλέφωνο δεν απαντούσε κι εκεί αρχίσαμε να ανησυχούμε. Στις 4:30μ.μ. πήρε τηλέφωνο ο Μπατίστ και ζήτησε από τον Κωνσταντίνου να έρθει στο γήπεδο για να επιστρέψει τα χρήματα! Ο Χόμαν είπε στον Μπατίστ να πει ότι έστειλε τα χρήματα, αλλά να κρατήσει τα μισά κι αυτός τα υπόλοιπα, αλλά να μην υπογράψει! Βλέπετε ποιο είναι το ποιόν του… Καλώ τον κύριο Βωβό να βγει μπροστά και να απολογηθεί γιατί κάνει κακό σε αυτή την ομάδα -που αυτός δημιούργησε- αλλά είναι λάθος του που την εγκατέλειψε…».
Στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Μαρούσι μετά την… εξαφάνιση του Άρη Βωβού αναφέρθηκε στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΚΑΕ, λέγοντας ότι «είμαι περήφανος που έχω δίπλα μου αυτούς τους ανθρώπους, Από τις 12/10/10 μία ομάδα τρελών Μαρουσιωτών που αγαπάνε αυτή την ομάδα ήρθαμε μετά το χάος που δημιουργήθηκε όλο το καλοκαίρι του 2010. Ο ένας ποιο τρελός από τον άλλο, τότε μπήκε μπροστά ο Δήμαρχος του Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μπήκε μπροστά και πήρε τις δυο εγγυητικές για να κατέβει στο Πρωτάθλημα το Μαρούσι.
Ο Πατούλης βρήκε χορηγούς για να σταθεί η ομάδα και να ξεκινήσουμε στις 10/11, παρουσία του κ. Βωβού κάναμε συνέλευση και βγήκε το διοικητικό συμβούλιο για να μπορούμε να υπογράφουμε έγγραφα. Πήγαμε πολύ καλά πέρυσι γιατί δεν είχαν έρθει ακόμα τα χρέη που είχε δεσμευτεί πως θα πληρώσει ο Αρης Βωβός! Μας είχε ζητήσει να μην τον χρεώσουμε ούτε ένα ευρώ και το πράξαμε. Ομως φτάσαμε να πληρώσουμε πέρυσι 87.000 ευρώ, που ήταν χρέη της εφορίας του κύριου Βωβού. Δώσαμε 12.000 ευρώ για ακάλυπτες επιταγές του Μαρρή, ενώ από τη χορηγία των Village που μας έφερε ο κ. Βωβός δεν πήραμε ποτέ χρήματα.
Στήσαμε τη φετινή ομάδα με βάση τα χρήματα που του ΟΠΑΠ και των τηλεοπτικών. Τα χρήματα που δώσαμε για τα χρέη του κ. Βωβού μας έλειψαν. Μάλιστα ο κ. Τζελάλης μας έβγαλε διαταγή πληρωμής για το 2010 ώστε να πάρει τα χρήματά του και μας πήρε τις τελευταίες 22.000 ευρώ από ΕΣΑΚΕ και ΟΠΑΠ που είχαμε σκοπό να ξοφλήσουμε υποχρεώσεις.
Καλώ τον Αρη Βωβό να έρθει να μιλήσουμε και να μας πει επιτέλους τι μέλλει γενέσθαι με τα χρέη! Οποτε τον έχουμε καλέσει δεν παρουσιάζεται ποτέ! Εχω στη διάθεσή σας τα μηνύματα που του στείλαμε όλο αυτό το διάστημα. Ποτέ δεν εμφανίστηκε…».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.