Κέιν: «Θέλω να διακριθώ στο Μουντιάλ»

Αποφασισμένος να βοηθήσει την εθνική ομάδα της Αγγλίας, με τις εμφανίσεις του, είναι ο Χάρι Κέιν.

Αποφασισμένος να βοηθήσει την εθνική ομάδα της Αγγλίας, με τις εμφανίσεις του, είναι ο Χάρι Κέιν. Το αστέρι την Τότεναμ θέλει να αποδείξει στους φιλάθλους της Αγγλίας ότι η κακή εικόνα του στο Γιούρο το 2016 ήταν απλά ένα άτυχο γεγονός. Ο αρχηγός των «τριών λιονταριών» έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ η Ρεάλ ήθελε να τον κάνει κάτοικο Μαδρίτης. Δυστυχώς για τη διοίκηση των «μερένχες» δεν τα κατάφερε, αφού η Τότεναμ πρόλαβε να «δέσει» τον Κέιν έως το 2024. 

«Ως επιθετικός, είναι μια διοργάνωση που θέλεις να διακριθείς και να κατακτήσεις, θα ήταν ψέματα εάν έλεγα το αντίθετο. Στην Premier League έχω αναδειχθεί δύο φορές πρώτος σκόρερ και άλλες δύο έχω έρθει δεύτερος. Ελπίζω ότι αυτό το καλοκαίρι μπορώ να κάνω κάτι και να πάρω ένα Παγκόσμιο Κύπελλο», δήλωσε ο επιθετικός.

Ο 24χρονος αναφέρθηκε και στην μεγάλη αγάπη που τρέφει για την Εθνική Αγγλίας. «Η φανέλα συμβόλιζε για εμένα την Αγγλία και δεν είναι μία απλή φανέλα. Οι φίλοι μου συνήθιζαν να αγοράζουν φανέλες της Ρεάλ Μαδρίτης ή της Μπαρτσελόνα όταν ήμασταν διακοπές στην Ισπανία, αλλά εγώ φόραγα πάντα της Εθνικής Αγγλίας. Ήμουν πολύ παθιασμένος, ο μεγαλύτερος αδελφός μου Τσάρλι ήταν πολύ παθιασμένος – ήμασταν και οι δύο μεγάλοι οπαδοί της Εθνικής Αγγλίας. Λυπηθήκαμε πολύ στο παρελθόν, αλλά είμαι πολύ υπερήφανος που τώρα εκπροσωπώ τη χώρα μου. Είμαι πάντα ένας παίκτης που θέλει να ωθήσει τους συμπαίκτες του, έτσι ώστε να γίνουμε καλύτεροι», πρόσθεσε. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.