Κάντε το επιτέλους όπως ο αξεπέραστος Παύλος!

Ο Δημήτρης Παπανικολάου γράφει στο προσωπικό του blog για την απόλυτη παραδοχή της πλειοψηφίας φιλάθλων και παραγόντων που μέσω του "αντίο" στον Παύλο Γιαννακόπουλο -και χωρίς ίσως να το κατάλαβαν- αποδέχθηκαν ότι ο Αθλητισμός ενώνει.

Στη Μητρόπολη χθες ράγισαν και οι πέτρες! Ο Παναθηναϊκός και κατ΄ επέκταση ο ελλληνικός Αθλητισμός αποχαιρέτησαν έναν μοναδικό, έναν αξεπέραστο από κάθε πλευρά παράγοντα. Τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος είχε το προσόν να κυκλοφορεί στο Καραϊσκάκη ή στη Νέα Φιλαδέλφεια και φυσικά οπουδήποτε αλλού, πιο άνετα απ΄ ότι στη Λεωφόρο ή στο κλειστό του ΟΑΚΑ. 

Το έχει παραδεχθεί πολλές φορές ο ίδιος, το είπε και στην εκπομπή του Λάμπη Ταγματάρχη Τάδε Έφη (βλέπε εδώ http://www.novasports.gr/web-tv/on-demand-player/video/53779/giannakopoulos-eho-aristes-sheseis-video/) στη Nova.

Και κυκλοφορούσε μόνος του, χωρίς συνοδεία, για να δει τα εκτός έδρας ματς του τριφυλλιού και τύγχανε του απόλυτου σεβασμού των αντιπάλων. 

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος τήρησε την ίδια στάση ζωής από την αρχή ως το πέρας της παραγοντικής του θητείας. 

Ήξερε πως να αγαπά την ομάδα του, χωρίς να μισεί τους αντιπάλους της….

Ήταν Παναθηναϊκός. Όχι αντι-Ολυμπιακός, αντι-ΑΕΚτζής και ότι άλλο αντί…

Ήξερε πως η αξία του αντιπάλου δίνει δόξα στο νικητή γι αυτό και δεν μίλησε ποτέ υποτιμητικά για καμία ομάδα που βρέθηκε στο δρόμο του Παναθηναϊκού…

Ήξερε πως στον Αθλητισμό υπάρχει και η ήττα! Ναι, τον στενοχωρούσε η ήττα, αλλά γιατί αγαπούσε το τριφύλλι κι όχι γιατί στεκόταν απέναντι και κόντρα στο σήμα οποιουδήποτε αντιπάλου…

Ήξερε πως από τα λάθη μαθαίνεις και από τις ήττες μπορείς να γίνεις πιο καλός, πιο δυνατός…

Τη στάση ζωής του Παύλου Γιαννακόπουλου στον ελληνικό Αθλητισμό και την τεράστια προσφορά του τίμησαν χθες χιλιάδες άνθρωποι, επώνυμοι και ανώνυμοι, που βρέθηκαν δίπλα του για το τελευταίο “αντίο”.

Και σίγουρα δεν ήταν μόνο φίλοι του Παναθηναϊκού. 

Χθες ο Παύλος Γιαννακόπουλος ΕΝΩΣΕ ολόκληρο τον ελληνικό Αθλητισμό και πρέπει να ήταν εξαιρετικά υπερήφανος γι αυτό που παρακολουθούσε από εκεί ψηλά. 

Να στήνεται δηλαδή για χάρη του ένα μωσαϊκό ανθρώπων που ασπάζονται ποικίλα χρώματα και σήματα. 

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ενώ θα έπρεπε να έχουν διδαχθεί από τον Παύλο Γιαννακόπουλο την αγάπη μόνο για την ομάδα τους, δυσκολεύονται να χωρίσουν δυο γαϊδουριών άχυρο ακόμα και σήμερα που ήθη και αξίες μοιάζουν να βρίσκονται κοντά στον πάτο του βαρελιού. 

Κάντε το επιτέλους όπως ο αξεπέραστος Παύλος Γιαννακόπουλος! Αγαπήστε τις ομάδες σας. Μη μισήτε τους αντιπάλους σας γιατί έτσι καταστρέφεται το (κάθε) παιχνίδι. 

Ακολουθήστε το παράδειγμα του αθάνατου Παύλου! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.