Ανέλαβε τον Πανσερραϊκό ο Αμανατίδης

Ο Περικλής Αμανατίδης είναι ο νέος τεχνικός του Πανσερραϊκού, καθώς αντικατέστησε τον Σάκη Αναστασιάδη.
Θωμάς Ναλμπάντης
15/09/2017 • 08:25
Ο Περικλής Αμανατίδης
  • shares
Ο Περικλής Αμανατίδης είναι ο νέος τεχνικός του Πανσερραϊκού, καθώς αντικατέστησε τον Σάκη Αναστασιάδη. Ο Έλληνας τεχνικός ανακοινώθηκε επισήμως το βράδυ της Πέμπτης από τα «λιοντάρια» και αναμένεται να πιάσει άμεσα δουλειά, συνεχίζοντας την προετοιμασία της ομάδας των Σερρών, εν όψει του εφετινού πρωταθλήματος της Football League. Η απόφαση για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Πανσερραϊκού λήφθηκε από τη νέα διοίκηση της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Περικλή Αμανατίδη και του Σήφη Μωυσίδη στην θέση του βοηθού προπονητή. 

Ο Περικλής Αμανατίδης με πολλές ανόδους στο παλμαρέ του και με παρακαταθήκη τον επαγγελματισμό του και το όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιξαν οι ομάδες οι οποίες προπόνησε κρίθηκε ως ο καταλληλότερος για την νέα εποχή που ξεκινάει στα Λιοντάρια. 

Τέλος η ΠΑΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει βαθύτατα τον απερχόμενο προπονητή και πιστό στρατιώτη της ομάδας Σάκη Αναστασιάδη».

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/11/2018 • 08:25
21/11/2018 • 14:24

Η γέννηση του Κώστα Πολυχρονίου (video)

Ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και του Ολυμπιακού, ο Κώστας Πολυχρονίου, γεννήθηκε σαν σήμερα το 1936.