«Είμαι εδώ και συνεχίζω»

Στους ποδοσφαιριστές του Αρη, μίλησε ανήμερα την Πρωτοχρονιά, ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, ο οποίος τους υποδέχτηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου.

Στους ποδοσφαιριστές του Αρη, μίλησε ανήμερα την Πρωτοχρονιά, ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, ο οποίος τους υποδέχτηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου. Ο Πολωνός τεχνικός, μετά τις απαραίτητες ευχές, τους ενημέρωσε για το ραντεβού που είχε με τη διοίκηση, πριν από δύο 24ωρα, ένα ραντεβού που λίγο έλειψε να οδηγήσει στη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα. Παρ΄ όλα αυτά όπως, είπε: « Είμαι εδώ και συνεχίζω μαζί σας τη δουλειά που έχουμε ξεκινήσει».

Για να προσθέσει: «Ξέρω ότι έχετε κάνει αρκετή υπομονή και ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα. Πραγματικά σας αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνετε αλλά έχω πάρει τη διαβεβαίωση από τη διοίκηση ότι σύντομα θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση».

Σε ότι αφορά τα αμιγώς αγωνιστικά η ομάδα προετοιμάζεται εντατικά για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα, την προσεχή Τετάρτη. Απομένει άλλη μια δυνατή προπόνηση τη Δευτέρα, καθώς την επομένη η αποστολή θα αναχωρήσει για το νησί των Φαιάκων, ευελπιστώντας πως θα έχει στη σύνθεσή της και τον Γιούριτσα Βράνιες, ο οποίος έχει επανέλθει πλήρως και είναι θέμα προπονητή αν θα τον συμπεριλάβει στα σχέδιά του ή όχι.

Στον αντίποδα οι «τέσσερις» (Καστίγιο, Πορτίγια, Παπαστεριανός, Πρίττας), είχαν ρεπό, με τον Γιάννη Μιχαλήτσο να τους περιμένει τη Δευτέρα στο «Κλ. Βικελίδης», προκειμένου να συνεχίσουν το δικό τους ξεχωριστό πρόγραμμα. Πάντως, τουλάχιστον για τους τρεις τελευταίους η εναρκτήρια εβδομάδα του 2012, θεωρείται κρίσιμη για το μέλλον τους, καθώς θα ξεκαθαρίσουν σε μεγάλο βαθμό οι υποθέσεις τους. Είναι χαρακτηριστικό πως στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί ο μάνατζερ του Πρίττα, Κίμων Κοκορόγιαννης, για τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους του Αρη. Όλα δείχνουν πως οι δρόμοι των δύο πλευρών, μετά από 5 χρόνια, θα χωρίσουν.

Οσο για τον Καστίγιο; Ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά το οτιδήποτε…

 

 



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.