Καταθέτει προσφυγή για Football League ο Ιωνικός

07/09/2017 • 14:38
Ιωνικός
  • shares
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ιωνικού γνωστοποιεί ότι εξετάζεται η περίπτωση -μέσω προσφυγής- να ανέβει η ομάδα της Νίκαιας στη Football League.

Ολο αυτό ξεκίνησε από τη διαφαινόμενη διάλυση του Ηρακλή. Ενδιαφέρον για τη θέση στην κατηγορία έχουν ήδη δείξει η ΑΕ Καραϊσκάκης, η Δόξα Δράμας, ως δευτεραθλήτριες της τρίτης κατηγορίας, θέση που κατέλαβε στον όμιλό του και ο Ιωνικός. Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Με πρωτοβουλία της νέας Διοίκησης εξετάζεται η περίπτωση ανόδου στη Football League. Εδώ και λίγες ημέρες γίνονται συζητήσεις για το πλάνο που πρέπει ν’ ακολουθηθεί έτσι ώστε η ομάδα ν’ αποκτήσει το δικαίωμα ανόδου. 

Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και με εντολή του προέδρου κ. Αποστόλου Μ. προς το νομικό τμήμα της ομάδας θα κατατεθεί προσφυγή με όλα τα σχετικά έγγραφα για το δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου της Football League».
Γράψτε το σχόλιο σας...
17/11/2018 • 08:16

Προβάδισμα για Ιταλία, Σάντερλαντ. Ματς για γκολ σε Πίτερμπορο και Μπρίστολ

Πολλά ματς στις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας μας δίνουν σε πολλές περιπτώσεις ενδιαφέρουσες ιδέες αναφορικά με την προοπτική παραγωγικότητάς τους ενώ στο Μιλάνο η Ιταλία είναι απόψε φαβορί λόγω κινήτρου

14/11/2018 • 10:51