Συμφωνία συγχώνευσης για Χανιά και Κισσαμικό

19/08/2017 • 17:27
ΑΟ Χανιά
  • shares
Η «χρυσή τομή» ανάμεσα στις διοικήσεις του ΑΟ Χανίων και του Κισσαμικού, βρέθηκε, μετά από αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις, με τις δύο ομάδες να ετοιμάζονται να πορευτούν μαζί. 

Ουσιαστικά, ανοίγει ο δρόμος για μετέπειτα συγχώνευση των δύο συλλόγων. Η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης των «δελφινιών» αναφέρει: «Η ΠΑΕ Κισσαμικός ενημερώνει ότι μετά από αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟ Χανιά επιτεύχθηκε συμφωνία για την κοινή πορεία των ομάδων μας. 

Τη Δευτέρα, 21 Αυγούστου θα ανακοινωθεί ο τόπος και ο χρόνος που πολύ σύντομα θα γίνει κάλεσμα στον κόσμο του ΑΟΧ, του Κισσαμικού και γενικότερα τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων για να τους ενημερώσουμε για το πλαίσιο της συμφωνίας, το όραμα και τους στόχους της νέας ομάδας, η οποία στοχεύουμε να αφήσει εποχή στο χανιώτικο ποδόσφαιρο». 
Γράψτε το σχόλιο σας...
25/09/2018 • 08:23

Πάθος και πίεση στα ματς του Μάντσεστερ και του Μιλάνου

Το Αγγλικό Λιγκ Καπ μας δίνει καλές ιδέες απόψε. Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ προφανώς και θέλει μια επιβλητική παρουσία μετά από τις πρόσφατες κακές εμφανίσεις. Παραγωγικό ματς περιμένουμε και στο Μιλάνο όπου η Ίντερ φιλοξενεί την Φιορεντίνα

19/09/2018 • 10:52