«Χαιρετίζουμε τη θεμελίωση της 'Αγιά Σοφιάς΄»

Ικανοποιημένη από την έναρξη των εργασιών της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ δήλωσε με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Απόλλωνα Πόντου.
Κυριάκος Νταμαδάκης
30/07/2017 • 20:07
Φωτό από τη Νέα Φιλαδέλφεια
  • shares
Ικανοποιημένη από την έναρξη των εργασιών της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ δήλωσε με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Απόλλωνα Πόντου. Η ομάδα της Καλαμαριάς εύχεται στους «κιτρινόμαυρους» το κτίσιμο της «Αγιά Σοφιάς» να αποτελέσει την απαρχή για την υλοποίηση των ονείρων της Ένωσης.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πόντου χαιρετίζει με ειλικρινά αισθήματα ικανοποίησης την θεμελίωση του νέου γηπέδου της προσφυγικής ΑΕΚ, την “Αγία Σοφία” του ελληνικού ποδοσφαιρικού πολιτισμού. 

Μεσούσης της Μεγάλης και πολυπρόσωπης Κρίσης που δοκιμάζει σκληρά τον ελληνικό λαό και ταλανίζει ιδιαίτερα το ελληνικό 
ποδόσφαιρο, η σταθερή και παντοτινά δημιουργική προσφυγική νοικοκυροσύνη της ΑΕΚ, δείχνει και πάλι το δρόμο των παραδοσιακών αρχών και αξιών, ως το μέσον για το “νόστιμον ήμαρ”, όταν και όπου το πεπρωμένο επιτάσσει. 

Οι κοινές προσφυγικές ρίζες αλλά και ο κοινός πόθος για την δικαίωση των ονείρων των προσφύγων προγόνων, μας ενώνει με κάθε προσφυγική ομάδα και κάθε προσφυγικό σύλλογο, που αγωνίζεται για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Ευχόμαστε, με όλη μας την καρδιά, το κτίσιμο της Αγιά Σοφιάς στη Φιλαδέλφεια να σημάνει την απαρχή και την υλοποίηση αυτών που εννοεί ο ποιητής, όταν γράφει: “να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση”, για όλους τους φίλους της ΑΕΚ. 

Γράψτε το σχόλιο σας...

Πανιώνιος - ΑΕΚ

Σάββατο 26 Ιανουαρίου, 19:30

Live
22/01/2019 • 07:11