Απορρίφθηκε η έφεση των Χανίων

27/07/2017 • 20:19
ΑΟ Χανιά
  • shares
Εξαιρετικά δύσκολες ώρες περνούν οι διοικούντες τον ΑΟ Χανίων, καθώς με τα σημερινά δεδομένα η ομάδα της Κρήτης υποβιβάζεται από την Football League στην Γ' Εθνική κατηγορία. Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση των Κρητών κατά της πρωτόδικης απόφασης, με την οποία τα Χανιά έχασαν 33 βαθμούς, επειδή συμμετείχαν σε αγώνες του πρωταθλήματος χωρίς εγγυητική, με αποτέλεσμα να ανακληθεί το πιστοποιητικό.
 
Η τελευταία ελπίδα του συλλόγου από την Κρήτη είναι το Διαιτητικό Δικαστήριο και μένει να αποσαφηνισθεί εάν θα υπάρξει προσφυγή στο συγκεκριμένο όργανο και φυσικά σε αυτήν την περίπτωση, ποιά θα είναι η σχετική ετυμηγορία.
 
Σε περίπτωση, πάντως, που τα πράγματα μείνουν ως έχουν, ο ΑΟ Χανιά θα υποβιβασθεί στην Γ' κατηγορία και θα παραμείνει στην Football League η ομάδα της Καλλιθέας.
Γράψτε το σχόλιο σας...
26/09/2018 • 08:16

Γκολ, θέαμα και πιθανά απρόοπτα στα πρωταθλήματα Γαλλίας, Ιταλίας

Οι εμβόλιμες αγωνιστικές στα πρωταθλήματα της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Γερμανίας και το Λιγκ καπ Αγγλίας μας δίνουν λύσεις με βάση την δυναμική των ομάδων, το βάθος στο ρόστερ τους και βέβαια την ανάγκη να ψάξουν το κάτι παραπάνω

26/09/2018 • 09:32