Αποστολή αγάπης…

Στο Ειδικό Σχολείο του Δήμου Ρεθύμνου είχε την Πέμπτη «αποστολή αγάπης» το Ρέθυμνο Aegean σε μια επίσκεψη-γιορτή που είχε προγραμματιστεί.

Στο Ειδικό Σχολείο του Δήμου Ρεθύμνου είχε την Πέμπτη «αποστολή αγάπης» το Ρέθυμνο Aegean σε μια επίσκεψη-γιορτή που είχε προγραμματιστεί.

Τα παιδιά με τους γονείς και τους δασκάλους του σχολείου περίμεναν τους Ζακ Ράιτ, Γιώργο Δέδα και Νίκο Κατσαρέ που μαζί με τον Σταύρο Μυκονιάτη έπαιξαν μπάσκετ και μοίρασαν δώρα και πολλές ευχές.

O Ζακ Ράιτ που μίλησε εκ μέρους των παικτών δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος που βρέθηκε στο σχολείο και ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένη Καινούρια Χρονιά στα παιδιά και τις οικογένειες τους.  Ο Σταύρος Μυκονιάτης προσκάλεσε τα παιδιά να  παρακολουθήσουν μια προπόνηση της ομάδας και η όμορφη και ζεστή γιορτή έκλεισε με τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα που τραγούδησαν τα παιδιά.

Το Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί θερμά την διευθύντρια του Ειδικού σχολείου κα Κασπίρη καθώς και τους δασκάλους και τους γονείς των παιδιών για την ζεστή υποδοχή, τους συγχαίρει για το εξαιρετικό τους έργο και εύχεται σε όλους Καλές γιορτές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.