Η ξεκούραση των πολεμιστών

Το καθιερωμένο εβδομαδιαίο τους ρεπό απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές του Αρη, όπως άλλωστε κάθε Τρίτη. Μετά από πολύ καιρό οι οπαδοί του Αρη θα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν την ομάδα τους σε μια εκτός έδρας αναμέτρηση.

Το καθιερωμένο εβδομαδιαίο τους ρεπό απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές του Αρη, όπως άλλωστε κάθε Τρίτη. Η προετοιμασία για το ματς με τον Αστέρα στη Τρίπολη ξεκινά την Τετάρτη, επιφυλάσσοντας για τον Μίχαλ Πρόμπιερζ αρκετά ερωτηματικά αναφορικά με τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του, στην πελοποννησιακή πόλη.

Στους Κατίδη, Καζναφέρη, Παπαστεριανό προστέθηκε και ο Ντίκο ο οποίος νιώθει πόνους στη μέση (του συστήθηκε ανάπαυση) και επομένως τη δεδομένη στιγμή κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιούριτσα Βράνιες.

Φεύγουν για Τρίπολη!

Μετά από πολύ καιρό οι οπαδοί του Αρη θα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν την ομάδα τους σε μια εκτός έδρας αναμέτρηση. Εστω όχι οργανωμένα, έστω κι αν επισήμως στην ΠΑΕ δεν χορηγήθηκαν εισιτήρια. Πως θα γίνει αυτό;

Στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στη Τρίπολη, συμφωνήθηκε η ΠΑΕ Αστέρας να ανοίξει εκδοτήριο στη θύρα των φιλοξενουμένων και από εκεί όποιος επιθυμεί να προμηθεύεται, μεμονωμένα, το εισιτήριό του και να εισέρχεται στο γήπεδο. Θα υπάρχει, εννοείται, αστυνομική επίβλεψη, προκειμένου τα πάντα να κυλήσουν ομαλά. Ετσι οι φίλοι του Αρη, για πρώτη φορά μετά την αναμέτρηση των Ιωαννίνων, στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος,  θα έχουν την ευκαιρία, έστω και μ΄ αυτό τον τρόπο, να ενισχύσουν την ομάδα τους μακριά από τη Θεσσαλονίκη.        


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.