Λύθηκε η συνεργασία με το Νίκο Νεντίδη

20/02/2017 • 15:44
Ο Νεντίδης.
  • shares
Αιφνιδιαστικά και μάλλον απρόσμενα έλυσε η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα την συνεργασία της με τον προπονητή Νίκο Νεντίδη. 

Ο ίδιος που διατηρεί την ομάδα στην 4η θέση του πίνακα, αισθάνθηκε απογοήτευση και ενημερώθηκε για την απόλυση του όταν σήμερα έφτασε στο γήπεδο του Ευόσμου. Μια μέρα μετά την ήττα χθες στην Μυτιλήνη από την Καλλονή. Μάλιστα δήλωσε: «Αισθάνομαι… πίκρα, αγανάκτηση και προδοσία. Ήρθα στο γήπεδο και μου ανακοινώθηκε πως ο ιδιοκτήτης θέλει να τελειώσει η συνεργασία μας με την ομάδα. 

Το λόγο δεν μου τον είπε κανείς» είπε και ολοκλήρωσε: «Δεν έχω ιδέα γιατί έφυγα! Η ομάδα πήγαινε πολύ καλά, είναι τέταρτη και όλοι μας έδιναν συγχαρητήρια. Αισθάνομαι μια... μαχαιριά και μια προδοσία. Οι παίκτες μου είπαν πως θέλουν να στείλουν μια αντιπροσωπεία στον ιδιοκτήτη της ομάδας για να μείνω. Υπάρχει ένα φοβερό δέσιμο».
Γράψτε το σχόλιο σας...
13/11/2018 • 08:09

Με όρεξη για θέαμα το ματς στο Μπλάκπουλ (video)

Στα σημερινά ματς του Αγγλικού Λιγκ Τρόφι περιμένουμε αρκετές εκπλήξεις, μικρού ή μεγάλου μεγέθους. Πιο αμφίρροπες κι αναμενόμενα παραγωγικές οι αναμετρήσεις ομάδων της ίδιας κατηγορίας

06/11/2018 • 16:34