Λίγο φως στις διαπραγματεύσεις

Φως στην άκρη του τούνελ για την άρση του λοκ-άουτ στο ΝΒΑ διαφάνηκε στην τελευταία συνάντηση που είχαν οι ιδιοκτήτες και η Ένωση παικτών.

Φως στην άκρη του τούνελ για την άρση του λοκ-άουτ στο ΝΒΑ διαφάνηκε στην τελευταία συνάντηση που είχαν οι ιδιοκτήτες και η Ένωση παικτών. Οι δυο πλευρές τα είπαν για περισσότερες από 11 ώρες. Πρώτο θέμα τους η απόσυρση των αγωγών που έχουν κατατεθεί εκατέρωθεν, για το κατά πόσο ήταν νόμιμη η απόφαση για το λοκ-άουτ.

Στη συνάντηση ήταν ο κομισάριος Ντέιβιντ Στερν, ο αναπληρωτής κομισάριος Άνταμ Σίλβερ και ο ιδιοκτήτης των Σπερς Πίτερ Χολτ, ενώ από την άλλη πλευρά παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ένωσης παικτών Ντέρεκ Φίσερ, ο αντιπρόεδρος Μορίς Έβανς και ο εκτελεστικός διευθυντής Μπίλι Χάντερ. 

Στόχος είναι να αρχίσει η δράση πριν τα Χριστούγεννα, όταν και βάσει προγράμματος πρόκειται να διεξαχθούν τα πιο εμπορικά παιχνίδια της περιόδου (Ντάλας-Μαϊάμι, Λέικερς-Μπουλς). Θα χρειαστούν ωστόσο περίπου 30 ημέρες από την ημέρα που θα υπάρξει συμφωνία μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.