Τσεκάρουν και τον Πάκο Χέμεθ

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr ο τεχνικός της Ράγιο Βαγεκάνο βρίσκεται μεταξύ των προπονητών που εξετάζει η ΑΕΚ. Διαβάστε ποιοι άλλοι “παίζουν” για τον πάγκο της Ένωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr ο τεχνικός της Ράγιο Βαγεκάνο βρίσκεται μεταξύ των προπονητών που εξετάζει η ΑΕΚ. Διαβάστε ποιοι άλλοι “παίζουν” για τον πάγκο της Ένωσης.

Η απομάκρυνση του Γκουστάβο Πογέτ από την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου μία μέρα πριν τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου, φέρνει στο προσκήνιο νέες συζητήσεις σχετικά με τον διάδοχο του Ουρουγουανού. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη στιγμή που έγινε γνωστό το “διαζύγιο” της ομάδας με τον Πογέτ, προτάθηκαν στους “κιτρινόμαυρους” περισσότεροι από δέκα προπονητές. Η απάντηση που έδιναν όμως οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι ότι όλες οι συζητήσεις θα γίνουν μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, έτσι ώστε να μείνει η ομάδα ανεπηρέαστη, τουλάχιστον στο πρώτο ματς με τους Περιστεριώτες.

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες πληροφορίες του novasports.gr, ένας απ’ τους προπονητές που έχουν προταθεί και κάνουν “κλικ” στους υπεύθυνους της ομάδας είναι ο Πάκο Χέμεθ της Ράγιο Βαγεκάνο. Ο Φρανθίσκο Χέμεθ Μαρτίν, όπως είναι το πλήρες όνομά του, πέρυσι βρισκόταν μεταξύ των υποψηφίων για τον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας, ενώ κοουτσάρει τη Ράγιο από το 2012. Η πολύ καλή παρουσία της ομάδας “ανάγκασε” τη διοίκηση πέρυσι το καλοκαίρι να του προσφέρει νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016, ενώ λίγο πριν συμβεί αυτό, το όνομά του “έπαιξε” και για τον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Ο 46χρονος προπονητής πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ράγιο Βαγεκάνο είχε καθίσει στον πάγκο της Λας Πάλμας, της Κόρδοβα και της Καρταχένα. Διατηρεί μάλιστα εξαιρετικές σχέσεις με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς από την περίοδο που ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ βρισκόταν στην Ισπανία. Γενικά η ΑΕΚ αναμένεται να ρίξει ματιές στην ισπανική και την πορτογαλική αγορά για τον διάδοχο του Πογέτ. Ως ποδοσφαιριστής ο “Πάκο” αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στη Λα Κορούνια, τη Σαραγόσα, τη Ράγιο Βαγεκάνο και τη Μούρθια.

Εκτός από τον Πάκο Χέμεθ, τα ονόματα των Τιμούρ Κετσπάγια (έχει άριστες σχέσεις με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς), Μίτσελ (το προηγούμενο καλοκαίρι είχε επαφή η ΑΕΚ με τον Ισπανό) και Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να πέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων, μαζί με πολλά ακόμα, αφού συνεχώς προτείνονται προπονητές για την τεχνική ηγεσία της Ένωσης, με τους υπεύθυνους της ομάδας πάντως να μη βιάζονται. Αυτό που τονίζουν είναι ότι έχουν μπροστά τους το χρονικό περιθώριο για να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή ενόψει της επόμενης σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.