Αποκαλυπτικός Σαββίδης στο Novasports

Ο Ιβάν Σαββίδης μιλώντας στην αποκλειστικά κάμερα των καναλιών Novasports αναφέρθηκε την προσπάθεια του ΠΑΟΚ για την εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αποκάλυψε πως όνειρο του είναι να δει τον "Δικέφαλο του βορρά" στην ελίτ του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και δείτε τι απαντάει για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ο Ιβάν Σαββίδης μιλώντας στην αποκλειστικά κάμερα των καναλιών Novasports αναφέρθηκε την προσπάθεια του ΠΑΟΚ για την εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αποκάλυψε πως όνειρο του είναι να δει τον “Δικέφαλο του βορρά” στην ελίτ του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και δείτε τι απαντάει για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, μίλησε για το γήπεδο της Τούμπας, αναφέρθηκε στην κατάσταση του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ ευχαρίστησε τη Nova που βρίσκεται κοντά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Ενενήντα χρόνια είναι ολόκληρη ιστορία που πάντα θα έχει και απογοητεύσεις. Αποφασίσαμε τη γιορτή να την κάνουμε ταπεινά αφού η κατάσταση στην Ελλάδα και στην ομάδα δεν επιτρέπει μεγάλες εκδηλώσεις. Θέλαμε να τιμήσουμε τους ανθρώπους που διαμόρφωσαν την ιστορία του ΠΑΟΚ. Φεύγω από την εκδήλωση με ικανοποίηση. Είναι κρίμα που στη χρονιά δεν είχαμε επιτυχίες αγωνιστικές αλλά πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ πατά δυνατά στα πόδια του. Ένα από τα προσωπικά μου όνειρα είναι ένας μεγάλος ΠΑΟΚ να μπει στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ξέρω ότι είναι δρόμος δύσκολος αλλά και ευθύνης αλλά είναι και μονόδρομος αφού εκεί πρέπει να προχωρήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Θα καθαρίσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα προχωρήσουμε. Μίλησα στα ελληνικά γιατί το Περηφάνια, Αντίσταση, Όνειρο, Κατάκτηση.  Σε ότι αφορά το «Κατάκτηση» είναι μια μεγάλη έννοια με τεράστιο βάθος. Πρέπει να κερδίσουμε και τον εαυτό μας. Χρειαζόμαστε ένα Μουσείο γεμάτο από τίτλους. Το «Κατάκτηση» αφορά τα πάντα. Είναι βαθιά έννοια», δήλωσε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ. 

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο τόνισε:
«Είναι δύσκολο το τι έχω περάσει για να καταλάβω τι σημαίνει ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορούσα να φανταστώ, είμαι σοκαρισμένος με το που είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά είμαι χαρούμενος γιατί κάθε μέρα περισσότεροι άνθρωποι θέλουν καθαρό το ποδόσφαιρο και ο ΠΑΟΚ είναι μέρος αυτής της διαδικασίας για να καθαρίσει το ποδόσφαιρο. Δε θα ήθελα να θέσω χρονικά όρια σε αυτό, έχει δοθεί το έναυσμα και δεν υπάρχει πισωγύρισμα σε αυτό.  Έχω βρει τον εαυτό μου στον ΠΑΟΚ. Βγήκα στη σκηνή με τα παιδιά της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ γιατί αυτό είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ και πρέπει να έχουν ένα καθαρό ποδόσφαιρο. Και δε θα υπάρχει πισωγύρισμα. Όσο καιρός και αν μας πάρει ακόμη και για όλη μου τη ζωή, θα συνεχίσω την προσπάθεια». 

Για το γήπεδο είπε: «Το γήπεδο θα υπάρχει έτσι κι αλλιώς. Πιστεύω ότι τα 100 χρόνια θα τα γιορτάσουμε ή στην τελείως ανακαινισμένη Τούμπα ή σε ένα νέο γήπεδο. Εγώ δε θέλω να χάσω την Τούμπα».

Για τη ρεβάνς του Κυπέλλου
: «Ως Σαββίδης είμαι εναντίον να παίξουμε στο ματς του Κυπέλλου. Σήμερα κάναμε συνάντηση με προέδρους συλλόγων που ήρθαν στη Θεσσαλονίκη για την γιορτή. Πίστευα πως θα έλεγαν να μην παίξουμε αλλά όλοι μου είπαν πως πρέπει να πάει ο ΠΑΟΚ και να παίξει.

Η ζωή μου με έχει μάθει να ακούω τους ανθρώπους και να κάνω ανάλυση για κάθε ενέργεια. Σήμερα μπορώ να πω ότι υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη πιθανότητα και δεν είναι τυχαίο που το τονίζω αυτό το θέμα, ότι εμείς θα πάμε στον Καραϊσκάκη με την πρώτη ομάδα μας και θέλω να τους τιμωρήσω εκεί. Και αυτό θα είναι το μήνυμα προς τους παίκτες μας και την διοίκηση μας. Αν πάμε, πρέπει να παίξουμε με την πρώτη ομάδα.

Δεν μπορεί να έχουν όλοι λάθος και εγώ το σωστό. Σήμερα έχω συζητήσει με 50 άτομα αυτό το θέμα… Μέσα στις 2-3 μέρες θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Εγώ περιμένω το αποτέλεσμα για την κάθαρση του ποδοσφαίρου. Δεν υπάρχει διαφορά για το αν θα πάμε εμείς ή όχι. Απλά δεν θέλουμε να παίξουμε βρώμικο ποδόσφαιρο και δεν θέλουμε να έχουμε σχέση με ανθρώπους που δεν είναι εντάξει στον νόμο. Υπάρχει η ηθική. Δεν είναι ηθικό να κάνουν αυτά που κάνουν. Θα πρέπει να αποφασίσει το δικαστήριο

Αν μπορούσατε να αναρωτηθείτε τι έναυσμα δίνει ο ΠΑΟΚ και το καταλάβετε, θα αντιληφθείτε τι ποδόσφαιρο θα υπάρχει στο μέλλον. Θα συμβεί αυτό. Η Ελλάδα θα είναι περήφανη για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλος ο ελληνικός κόσμος ήταν περήφανος για την εθνική ομάδα. Όμως εμείς οι Έλληνες της διασποράς δε μπορούσαμε να φανταστούμε ότι είναι τόσο βρόμικα τα πράγματα. Δεν πειράζει. Υπάρχει δύναμη και δυνατότητες. Υπάρχει μια ομάδα που σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο. Θα προχωρήσουμε μόνο μπροστά, δεν υπάρχει άλλη λύση.

Σας ευχαριστώ που με καλέσατε για να πω την άποψη μου. Ευχαριστώ τη Nova που είναι πάντα κοντά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.