Call of Duty: Black Ops 4 Blackout: Ανακοινώθηκε η Beta του Multiplayer

Και δε θα είναι μόνο μια.Όσοι αναμένουν ανυπόμονα το Call Of Duty: Black Ops 4, θα μπορούν να...

Και δε θα είναι μόνο μια.

Όσοι αναμένουν ανυπόμονα το Call Of Duty: Black Ops 4, θα μπορούν να περιμένουν πλέον παραπάνω από 1 beta, πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού, ξεκινώντας από τις 3 Αυγούστου, την αποκλειστική beta του Playstation 4.

  • PlayStation 4 (3 Αυγούστου στις 20:00 μέχρι τις 6 Αυγούστου και ώρα 20:00)
  • PlayStation 4 και Xbox One (10 Αυγούστου στις 20:00 μέχρι τις 13 Αυγούστου στις 20:00)
  • PC Beta Early Access (10 Αυγούστου στις 20:00 μέχρι τις 11 Αυγούστου στις 20:00)
  • PC Open Beta (11 Αυγούστου στις 20:00 μέχρι τις 13 Αυγούστου στις 20:00)

Η Private Mutliplayer Beta περιλαμβάνει έξι χάρτες, δύο από τους οποίους θα προβληθούν μέσω της beta. Οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν εκ νέου τα Team Deathmatch, Domination, Hardpoint και Search & Destroy μαζί με το ολοκαίνουργιο Control mode. Το εν λόγω mode θα έχει εναλλασσόμενες ομάδες μεταξύ της επίθεσης και της υπεράσπισης ενός ζεύγους στατικών objective points, με κάθε ομάδα να έχει περιορισμένο αριθμό ζωών για να δαπανήσει στην προσπάθειά τους να είναι οι πρώτοι που θα υπερασπιστούν επιτυχώς ή θα κάνουν capture τα σημεία τρεις φορές.

Η Treyarch επιστρέφει το σύστημα Call of Duty Pick 10 για να επιτρέπει στους παίκτες να προσαρμόζουν τα classes που δημιουργούν. Συμπεριλαμβάνεται επίσης το Special Issue Equipment που σχεδιάζεται αποκλειστικά για κάθε Specialist χωρίς να κοστίζει κανένα Pick 10 πόντο. Εκτός από τους επιστρέφοντες Specialist Nomad και Prophet, η Treyarch θα εισαγάγει και νέους, με τα δικά τους gameplay mechanics.

Όλοι όσοι συμμετέχουν στη beta θα αποκτήσουν μια μοναδική, displayable calling card και οι παίκτες που θα φτάσουν στη μέγιστη βαθμολογία θα κερδίσουν ένα μόνιμο unlock token που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για οποιοδήποτε κομμάτι του περιεχομένου του Create-a-Class που επιλέγουν όταν ξεκινήσει το Black Ops 4.

Πριν από τότε, όμως, η Treyarch θα κάνει μια δεύτερη beta που είναι εξ ολοκλήρου επικεντρωμένη στο νέο battle-royale mode, Blackout. H Private Blackout Beta θα ξεκινήσει πρώτα στο PlayStation 4 το Σεπτέμβριο.

“Αυτή είναι μια συναρπαστική ευκαιρία για εμάς στην Treyarch γιατί – όχι μόνο βάζουμε περισσότερο περιεχόμενο στα χέρια των παικτών νωρίτερα από ποτέ, αλλά μπορούμε να ξεδιπλώσουμε νέα κομμάτια φιλοξενώντας δύο ξεχωριστές εμπειρίες Beta”, δήλωσε ο Dan Bunting. “Τα παιχνίδια είναι καλύτερα όταν είναι αποτέλεσμα διαλόγου με την κοινότητά μας. Όχι μόνο βελτιώνει την ποιότητα του παιχνιδιού, αλλά μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των παικτών και να προσαρμόσουμε την εμπειρία στον τρόπο με τον οποίο εκείνοι θα ενασχολούνται περισσότερο με το παιχνίδι”.

Το Call of Duty: Black Ops 4 θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου σε PlayStation 4, Xbox One και PC.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.