Guardians: O Dave Bautista θέλει να αποχωρήσει αν δεν χρησιμοποιηθεί το σενάριο του Gunn

Οι διαμαρτυρίες υπέρ του James Gunn καλά κρατούν.Το Shortlist δημοσίευσε μια λεπτομερή συνέντευξη...

Οι διαμαρτυρίες υπέρ του James Gunn καλά κρατούν.

Το Shortlist δημοσίευσε μια λεπτομερή συνέντευξη με τον ηθοποιό του “Guardians of the Galaxy”, Dave Bautista, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί με τον James Gunn, μετά την απόλυσή του από το “Guardians of the Galaxy Vol. 3”, ενώ είχε ήδη παραδώσει το σενάριο της ταινίας.

Στην συνέντευξη, ο Bautista, ο οποίος υποδύεται τον Drax the Destroyer στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel, είπε ότι ζήτησε από την Marvel να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του, λόγω της απόλυσης του Gunn, αν δεν χρησιμοποιηθεί το σενάριο του.

“Κανείς δεν υπερασπίζεται τα tweet του, αλλά αυτή ήταν μια βρώμικη καμπάνια εναντίον ενός καλού ανθρώπου,” είπε ο Bautista. “Μίλησα στον Chris Pratt την αμέσως επόμενη ημέρα μετά τα γεγονότα αλλά εκείνος, ως ένας θρήσκος άνθρωπος, ήθελε να προσευχηθεί και να σκεφτεί. Αλλά εγώ σκεφτόμουν : γα#%#@$ το. Ο James είναι ένας από τους πιο ευγενικούς και αξιοπρεπείς ανθρώπους που έχω γνωρίσει.”

Ο James Gunn απολύθηκε διότι μερικοί ακτιβιστές των “Συντηρητικών” της Αμερικής, έβγαλαν στην φορά κάποια αμφιλεγόμενα tweets του. Ο Gunn απολογήθηκε για αυτά τα tweets, σημειώνοντας ότι τα είχε αναφέρει δημόσια και παλαιότερα.

Ο Bautista είπε ότι ο Gunn ήδη παρέδωσε το σενάριο για το “Guardians of the Galaxy Vol. 3”. Η Marvel βρίσκεται σε αναζήτηση για να αντικαταστήσει την θέση του σκηνοθέτη.

“Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι ότι αν [ η Marvel] δεν χρησιμοποιήσει αυτό το σενάριο, τότε θα τους ζητήσω να λύσουμε το συμβόλαιο κοινή συναινέσει, να με κόψουν από την ταινία ή να ξαναγίνει το casting,” είπε ο Bautista. “Θα ήταν άδικο προς τον James εάν συνεχίσω κανονικά, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.”

Το κύριο cast του “Guardians of the Galaxy” δημοσίευσε ένα ανοιχτό γράμμα υποστήριξης προς τον James Gunn, αν και οι πληροφορίες εκ των έσω λένε πως, είναι μάλλον απίθανο να τον προσλάβει και πάλι η Disney για την 3η ταινία. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για όλα τα νέα σχετικά με το μέλλον των Guardians.


Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.