Ανανεωμένοι θα επιστρέψουν οι ναυαγοσώστες του “Baywatch”

Ένα ακόμα reboot της γνωστής σειράς του '89.Οι περιπολίες του David Hasselhoff (Mitch Buchannon)...

Ένα ακόμα reboot της γνωστής σειράς του ’89.

Οι περιπολίες του David Hasselhoff (Mitch Buchannon) στις παραλίες του Λος Άντζελες ανανεώνονται σε έκδοση HD και δίνουν το έναυσμα για ένα πιθανό reboot της θρυλικής σειράς της δεκαετίας του ’90.

Για τον Bob McCourt, γενικό διευθυντή της FremantleMedia International το “Baywatch” έχει θέση στο σήμερα, και αξίζουν οι προσπάθειες επαναφοράς της σειράς. Μέσω του Deadline μάθαμε πως ο McCourt μίλησε για το νέο εγχείρημα, την ανανέωση της σειράς σε HD ανάλυση, και για ένα reboot, το οποίο έχει “ξεκάθαρα συζητηθεί”.

“Πιστεύω ότι νομίζαμε πως η ταινία μπορεί να μας έδινε έναν λόγο για να επαναφέρουμε την τηλεοπτική σειρά, αλλά με τις ανάμεικτες κριτικές που πήρε δεν έγινε απευθείας. Πιστεύω πως αν αυτή η ανανεωμένη εκδοχή κάνει αρκετές πωλήσεις και νέο κοινό έρθει στο ‘Baywatch’, τότε θα μας δώσει πραγματικές ενδείξεις για το αν μια καινούργια σειρά θα ήταν επιτυχημένη. Τότε θα σκεφτόμασταν σοβαρά να φτιάξουμε μία νέα σειρά και πιθανών να μας προσεγγίσουν κάποιοι τηλεοπτικοί φορείς για να τη φτιάξουμε”, δήλωσε ο McCourt.

Σχετικά με την ιδέα για την νέα έκδοση σε ανάλυση υψηλής ευκρίνειας και απεικόνιση 16:9, έναντι της πρότερης 4:3, ο McCourt σχολίασε πως, “Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Όταν έχεις τη θάλασσα και προφανώς τοποθετείται στη θάλασσα, ήταν μια τόσο χρωματιστή σειρά, οπότε το χρώμα πραγματικά αναδεικνύεται όταν το βάζεις σε HD”.

Από “σαράντα κύματα” έχει περάσει το “Baywatch”. Η σειρά έκανε το ντεμπούτο της το 1989 και ακυρώθηκε με το πέρας της πρώτης της σεζόν. Διασώθηκε, ωστόσο, και συνέχισε μέχρι το 2001, με τις δύο τελευταίες σεζόν ως “Baywatch: Hawai”. Ένα άλλο project με τίτλο “Baywatch Down Under”, που απέκτησε πιλότο το 1999, βούλιαξε και δεν προβλήθηκε ποτέ. Πιο πρόσφατα, το 2017, το franchise μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο με την ταινία “Baywatch” και πρωταγωνιστές τους Dwayne Johnson και Zac Efron, απέσπασε όμως μεικτές κριτικές.

Η σειρά που προβαλλόταν από το 1989 και για όλη τη δεκαετία του ’90 είχε ως επίκεντρο τη ναυαγοσωστική ομάδα του Mitch Buchannon που μπλεκόταν σε πολλές περιπέτειες δράσης, από επιθέσεις καρχαριών σε κατά συρροή δολοφόνους, σώζοντας ζωές. Τα μέλη του cast που συνόδευαν τον David Hasselhof ήταν οι Pamela Anderson, Jeremy Jackson, Michael Newman και πολλοί ακόμα που έδωσαν το παρόν κατά σε 11 σεζόν.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.