Gamescom 2018: Hitman 2 Preview

Ένας κόσμος δολοφώνων.Ο πληρωμένος δολοφόνος με το κωδικό όνομα Agent 47 επιστρέφει, θανάσιμος όσο...

Ένας κόσμος δολοφώνων.

Ο πληρωμένος δολοφόνος με το κωδικό όνομα Agent 47 επιστρέφει, θανάσιμος όσο ποτέ! Οι Warner Bros games και IO Interactive φέρνουν στο πιάτο μια νέα συνταγή για το πολυαγαπημένο franchise.

Ο νέος τίτλος της σειράς HITMAN 2 θα διαδραματίζεται σε ένα ενιαίο κόσμο και θα περιέχει υλικό από τον προκάτοχό του. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου παιχνιδιού ακούσαμε αρκετές φορές το όνομα World of Assassination. Η ιδέα στην οποία η ομάδα των δημιουργών φαίνεται να είναι πλήρως ενθουσιασμένη καθώς πρόκειται για μια νέα προσέγγιση στο παιχνίδι. Τι είναι αυτός ο κόσμος; Μα ο κόσμος του Hitman φυσικά.

Αυτό δε σημαίνει ότι θα έχουμε στροφή στο ύφος του παιχνιδιού αλλά πως ο κόσμος του Hitman πλέον θα σταθεροποιηθεί και οι προσθήκες θα γίνονται πάνω στην ήδη υπάρχουσα βάση.

Ας δούμε όμως ποια είναι ακριβώς τα σημεία που έχουν βελτιωθεί όπως τα είδαμε στην κλειστή παρουσίαση της Gamescom.

1. To content της πρώτης σεζόν του Hitman θα υπάρχει στο Hitman 2 ανανεωμένο αισθητικά αλλά και με όλα τα νέα mechanics που έχουν προστεθεί στο παιχνίδι. Φυσικά δε θα λείπουν νέα mode και features που θα προστίθενται συνεχώς.

2. Προσθήκη picture in picture κάμερας που μας αποκαλύπτει απειλές, κάμερες που μας έχουν αντιληφθεί αλλά και τη γωνία λήψης τους, κάνοντας αρκετά πιο κατανοητό το τι πρέπει να κάνουμε για να αποφευχθούν οι κακές συνέπειες. Εκτός αυτού, εκεί θα βλέπουμε και άλλα σημαντικά τεκταινόμενα που αφορούν την αποστολή.

3. Υπάρχουν βελτιώσεις σε ολόκληρο το σύστημα μάχης του παιχνιδιού (χειροβομβίδες/flash) στο sneak system, στα sniper αλλά και features που αφορούν το αγαπημένο ίσως αντικείμενο όλων, τη βαλίτσα! Πλέον η βαλίτσα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους που θα επηρεάσουν την τακτική που χρησιμοποιούσαμε στο προηγούμενο παιχνίδι της σειράς, Αυτό σημαίνει πως τις ίδιες αποστολές πλέον, μπορούμε να τις περάσουμε εντελώς διαφορετικά. Μέσα στην βαλίτσα μπορούν να μπουν περισσότερα όπλα, έχουμε μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης με αυτή αλλά είναι πλέον και μια λύση για μάχες από κοντά. Ναι! Θα μπορούμε να δέρνουμε με τη βαλίτσα αμα χρειαστεί.

5. Το A.I. φάνηκε και αυτό αρκετά ανανεωμένο, με τους φρουρούς να αντιδρούν καλύτερα, μπορούν πλέον να δουν μέσα από αντανακλάσεις ή καθρέφτες, συνεργάζονται αρκετά μεταξύ τους στην μάχη κάτι που σίγουρα τους κάνει πολύ πιο αξιόλογους αντιπάλους. Προσπαθούν να περικυκλώσουν και γενικότερα ίσως αυτό έχει ως αποτέλεσμα για να αποφεύγουμε ακόμα περισσότερο τις μάχες όπλα με όπλα!

6. Τέλος το περιβάλλον έχει πλέον πολύ πιο καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι μιας και το καμουφλάζ είναι αρκετά σημαντικό. Θάμνοι, χορτάρια και ότι άλλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κρύψει κάτι, όπως ένα όπλο ή ένα πτώμα, θα είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι σας. Αυτό δεν είναι μια νέα παραξενιά του τίτλου αλλά αναγκαιότητα, μιας και πλέον τα πτώματα δεν θα εξαφανίζονται απλά από το περιβάλλον, οπότε θα πρέπει να είμαστε αρκετά πιο προσεκτικοί.

Σαν συνολική εικόνα το παιχνίδι είναι αρκετά αναβαθμισμένο και πολλά υποσχόμενο. Για την εταιρία το World of Assassination είναι το μέλλον, μια σταθερά που θα κάνει το κόσμο του Hitman ενιαία εμπειρία στην οποία θα χτίσει επενδύοντας με υλικό που θα προστίθεται στο ήδη υπάρχων. Φαίνεται να είναι μια πολύ δυνατή συνέχεια ενός πολυαγαπημένου franchise κάτι που μπορεί να φανεί και από το screener video, μέσα από την Gameplay αίθουσα στην Gamescom, που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Βρείτε τα πάντα για την Gamescom 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.