Στην Κύμη ο Τσιάρας

Η Κύμη ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου Γιώργου Τσιάρα με την ΚΑΕ. 0 36χρονος θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη για τον επόμενο χρόνο.

Η Κύμη ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου Γιώργου Τσιάρα με την ΚΑΕ. 0 36χρονος θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη για τον επόμενο χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή Γιώργο Τσιάρα, ο οποίος την σεζόν 2018/19 θα αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας της Εύβοιας. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κύμης είναι 36 ετών(γεννημένος στις 4 Μαΐου 1982), έχει ύψος 2.07 μ. και αγωνίζεται ως power forward.

Με την έλευση του Τσιάρα η Κύμη προσθέτει στο ρόστερ της πολύτιμη εμπειρία, καθώς ο Έλληνας forward έχει να επιδείξει πολυετή καριέρα στην ελληνική Α1, αλλά και στα γήπεδα του εξωτερικού.  Άρχισε την μπασκετική του πορεία σε μικρή ηλικία από την ΑΕΚ, όπου έμεινε για πέντε χρόνια(2001-2006), συμμετέχοντας μάλιστα στην ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας το 2002. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Ολύμπια Λάρισας και στον ΠΑΟΚ, ενώ το 2010 έπαιξε στην τσεχική Νίμπουργκ. Ακολούθησαν ο Πανιώνιος, η ιταλική Αρμάνι, ο Άρης, η ρουμάνικη Γκαζ Μετάν και η Μελίγια της Ισπανίας. Στο τέλος της σεζόν 2014/15 επέστρεψε στον Άρη και η επόμενη χρονιά τον βρήκε στα Τρίκαλα. Τα επόμενα δύο χρόνια φόρεσε την φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας, την πρώτη σεζόν στην Basket League και την δεύτερη στην Α2.

Από την Πάτρα λοιπόν ο Γιώργος Τσιάρας έρχεται στην Χαλκίδα για να συνεχίσει την καριέρα του στον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης. Μάλιστα, αναμένεται σήμερα το απόγευμα να δώσει το «παρών» στην προπόνηση της Κύμης, έτσι ώστε να μπει γρήγορα στο «κλίμα» της νέας του ομάδας!Εμείς τον καλωσορίζουμε στην Εύβοια και στην οικογένεια του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.