Πρόβλημα για τη Ζάκυνθο

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να μη δώσει το «παρών» στο πρωτάθλημα της Football League η Ζάκυνθος, μετά την απόρριψη έκδοσης 25 συνολικά δελτίων από την ΕΠΟ.
Θωμάς Ναλμπάντης
21/09/2015 • 09:53
Πρόβλημα για τη Ζάκυνθο
  • shares

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να μη δώσει το «παρών» στο πρωτάθλημα της Football League η Ζάκυνθος, μετά την απόρριψη έκδοσης 25 συνολικά δελτίων από την ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία δεν προχώρησε στην έκδοση των συγκεκριμένων δελτίων, καθώς η διοίκηση της Ζακύνθου είχε αργήσει να καταβάλει τις οφειλές της προς την ομοσπονδία και να πληρώσει τα σχετικά παράβολα για τα δελτία. Η διοίκηση της Ζακύνθου έχει καταθέσει έφεση, ώστε να της επιτραπεί να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα και παράλληλα να εκδοθούν τα συγκεκριμένα δελτία. Σε περίπτωση που η έφεση απορριφθεί, τότε το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με 17 ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας...
26/05/2019 • 07:20

Ώρα κρίσης με διάθεση για γκολ, σε δύο μέτωπα στην Ιταλία

Η τελέυταία αγωνιστική στην Ιταλία έχει αγωνία για μια θέση στην πρώτη 4αδα την οποία έχει αγκαλιά η Αταλάντα όπως και στα όρια της γραμμής υποβιβασμού με το αποφασιστικό ματς να γίνεται στην Τοσκάνη. Παραγωγικά ματς περιμένουμε στην Γρανάδα και την Στοκχόλμη