Πρόβλημα για τη Ζάκυνθο

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να μη δώσει το «παρών» στο πρωτάθλημα της Football League η Ζάκυνθος, μετά την απόρριψη έκδοσης 25 συνολικά δελτίων από την ΕΠΟ.
Θωμάς Ναλμπάντης
21/09/2015 • 09:53
Πρόβλημα για τη Ζάκυνθο
  • shares

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να μη δώσει το «παρών» στο πρωτάθλημα της Football League η Ζάκυνθος, μετά την απόρριψη έκδοσης 25 συνολικά δελτίων από την ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία δεν προχώρησε στην έκδοση των συγκεκριμένων δελτίων, καθώς η διοίκηση της Ζακύνθου είχε αργήσει να καταβάλει τις οφειλές της προς την ομοσπονδία και να πληρώσει τα σχετικά παράβολα για τα δελτία. Η διοίκηση της Ζακύνθου έχει καταθέσει έφεση, ώστε να της επιτραπεί να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα και παράλληλα να εκδοθούν τα συγκεκριμένα δελτία. Σε περίπτωση που η έφεση απορριφθεί, τότε το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με 17 ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/02/2019 • 08:23

Αγώνες φιλοδοξίες κι επιβίωσης σε Στρασβούργο, Βρέμη και Νταντί (video)

Σε δοκιμασία τίθεται απόψε η δυναμική της Λιλ και της Σεντ Ετιέν στην Γαλλία. Για την παραμονή τους, πλέον, παλεύουν η Νταντί στην Σκωτία και η Στουτγάρδη στην Γερμανία, έχοντας τύχη αρκεί βέβαια να είναι αποτελεσματικές!