Πρόβλημα για τη Ζάκυνθο

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να μη δώσει το «παρών» στο πρωτάθλημα της Football League η Ζάκυνθος, μετά την απόρριψη έκδοσης 25 συνολικά δελτίων από την ΕΠΟ.
Θωμάς Ναλμπάντης
21/09/2015 • 09:53
Πρόβλημα για τη Ζάκυνθο
  • shares

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να μη δώσει το «παρών» στο πρωτάθλημα της Football League η Ζάκυνθος, μετά την απόρριψη έκδοσης 25 συνολικά δελτίων από την ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία δεν προχώρησε στην έκδοση των συγκεκριμένων δελτίων, καθώς η διοίκηση της Ζακύνθου είχε αργήσει να καταβάλει τις οφειλές της προς την ομοσπονδία και να πληρώσει τα σχετικά παράβολα για τα δελτία. Η διοίκηση της Ζακύνθου έχει καταθέσει έφεση, ώστε να της επιτραπεί να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα και παράλληλα να εκδοθούν τα συγκεκριμένα δελτία. Σε περίπτωση που η έφεση απορριφθεί, τότε το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με 17 ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/09/2019 • 07:11

Δόγμα επίθεσης σε Φρανκφούρτη, Βασιλεία και Αϊντχόφεν

Πολλά τα καλά ματς απόψε στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι ομάδες σε Φρανκφούρτη, Αϊντχόφεν, Χετάφε και στη Βασιλεία περισσότερο θα στηριχθούν στις επιθέσεις παρά στην αμυντική τους τακτική. Ξεκάθαρο το προβάδισμα νίκης για. Γιουνάϊτεντ και Ντιναμό Κιέβου