ΑΕΛ: «Αδικαιολόγητες οι 11 κίτρινες κάρτες»

Ανακοίνωση σχετικά με τις κίτρινες κάρτες που δόθηκαν στο παιχνίδι Κυπέλλου της ΑΕΛ με τον Πανιώνιο εξέδωσαν οι «βυσσινί» και τόνισαν πως θα πάνε το θέμα στο ΔΣ του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Ανακοίνωση σχετικά με τις κίτρινες κάρτες που δόθηκαν στο παιχνίδι Κυπέλλου της ΑΕΛ με τον Πανιώνιο εξέδωσαν οι «βυσσινί» και τόνισαν πως θα πάνε το θέμα στο ΔΣ του Ελληνικού πρωταθλήματος. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μεγάλο προβληματισμό προκάλεσε στους κ. Κούγια και Ζαμάνη, οι οποίοι παρακολούθησαν μαζί το χθεσινό παιχνίδι, οι -σχεδόν όλες- αδικαιολόγητες 11 κίτρινες κάρτες που μοίρασαν στους ποδοσφαιριστές ο Τάσης και ο Γρατσάνης, ο πρώτος και ο τέταρτος διαιτητής του χθεσινού αγώνα κυπέλλου ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ – ΑΕΛ.

Ήταν τόσο μεγάλος ο προβληματισμός των κ. Κούγια και Ζαμάνη, που έφτασαν στο σημείο να εξετάζουν για το ενδεχόμενο γενικώς για το θέμα των αδικαιολογήτων αυτών καρτών που μοιράζουν ορισμένοι διαιτητές, κάποιοι διαιτητές, οι συγγενείς τους ή το περιβάλλον τους να παίζουν στοίχημα τις κάρτες.

Σημειωτέον ότι η ΑΕΛ σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο δηλαδή σε 6 αγώνες μέχρι τώρα έχει δεχθεί 27 κίτρινες κάρτες και 2 κόκκινες.

Επίσης εκείνο που συζήτησαν οι δύο ηγέτες των ομάδων είναι μήπως έχει δοθεί ειδική εντολή να στους διαιτητές, ώστε να γεμίζουν τα ταμεία της ΕΠΟ, αφού η κάθε κίτρινη κάρτα τιμωρείται με διαφορετικό ποσό, η 1η με 40€, η 2η με 60€, η 3η με 100€ και να ξεπερνούν τις 5 κίτρινες κάρτες ανά αγώνα το πρόστιμο είναι 2.000€.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ μέχρι τώρα έχει πληρώσει 5.000€ για κάθε διαιτησία και θα πληρώσει για τις μέχρι τώρα κάρτες το ποσό των 3.760€.

Έτσι η ΑΕΛ, η οποία πέρυσι έφτασε στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, αντί να εισπράξει 170.000€ μπόνους για την πορεία της, στο τέλος είχε και παθητικό 50.000€ από τιμωρίες, πρόστιμα, κάρτες και έξοδα διοργάνωσης στους εντός και έξοδα μετακίνησης στους εκτός έδρας αγώνες του Κυπέλλου.

Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και θα τεθεί στο πρώτο ΔΣ της Super League».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.