Έτοιμο να γράψει ιστορία το Περιστέρι

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για το Περιστέρι, που ανεβάζει ρυθμούς ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, προκειμένου να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό στην παρθενική του εμφάνιση στην Α1.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για το Περιστέρι, που ανεβάζει ρυθμούς ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, προκειμένου να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό στην πρεμιέρα του στην Α1 κόντρα στον Α.Ν.Ο. Γλυφάδας.

Στόχος των Περιστεριωτών στη παρθενική τους σεζόν είναι η εξασφάλιση της παραμονής το συντομότερο δυνατό γι’ αυτό άλλωστε και η ομάδα του Αρσένη Μαρούλη προχώρησε σε αρκετές προσθήκες νέων παικτών.
Συγκεκριμένα απέκτησε τον 22χρονο Καναδό, Σον Σπουν με θητεία στο ιταλικό πρωτάθλημα καθώς και τον συμπατριώτη του, Αλέξα Γκάρντιγιαν.

Επιπλέον, η προσθήκη του πρώην ερυθρόλευκου και πρωταθλητή Ευρώπης, Στέλιου Δαλμάρα θα ενισχύσει κατά πολύ τους νεοφώτιστους, ενώ για τον ίδιο λόγο αποκτήθηκαν και ο Γιώργος Φωκάς από τον Απόλλωνα, ο Αλέξανδρος Παπανικολάου και ο Παναγιώτης Κλήμος από τον ΟΦΗ, ο Άγης Φαναριώτογλου από τον Πανιώνιο και ο Γιάννης Αγκόρτσας από το Χαϊδάρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.