Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε για τα εντός της Ευρωλίγκας

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί στο κοινό του ότι εκδόθηκαν τα εισιτήρια για το εντός έδρας παιχνίδι με την Μακάμπι, ενώ επίσης τυπώθηκαν και για όλα τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά εντός έδρας ματς της ομάδας.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί στο κοινό του ότι εκδόθηκαν τα εισιτήρια για το εντός έδρας παιχνίδι με την Μακάμπι, ενώ επίσης τυπώθηκαν και για όλα τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά εντός έδρας ματς της ομάδας. 

Την προσεχή Πέμπτη (11/10, 21.00), ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στη… μάχη της Euroleague, υποδεχόμενος την Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ και μια ακόμη συναρπαστική  ευρωπαϊκή σεζόν ανοίγει την αυλαία της στο ΟΑΚΑ.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει πως ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς και για όλους τους υπόλοιπους εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου.
Σας ενημερώνουμε πως σχετικά με τις μεμονωμένες αναμετρήσεις της Euroleague οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται σύμφωνα με τα παρακάτω:

Στους αγώνες απέναντι σε: Real Madrid, Fenerbahce, CSKA Moscow, Barcelona Lassa, Olympiacos, και Maccabi FOX Tel Aviv οι τιμές κυμαίνονται από 23€ έως 120€.
Στους αγώνες απέναντι σε: Zalgiris Kaunas, Anadolou Efes, KIROLBET Baskonia Vitoria Gasteiz, Khimki και AX Armani Exchange Olimpia Milan οι τιμές κυμαίνονται από 20€ έως 90€.
Στους αγώνες απέναντι σε: Buducnost VOLI Podgorica, Bayern Munich, HERBALIFE GranCanaria και Darussafaka TEKFEN οι τιμές κυμαίνονται από 18€ έως 70€.
Να σημειώσουμε πως στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται και ενίσχυση από 2€ έως 5€ για τον Ερασιτέχνη.

Παράλληλα, υπενθυμίζουμε πως έμεινε μία εβδομάδα για την ολοκλήρωση της διάθεσης των καρτών διαρκείας. Μέχρι την προσεχή Παρασκευή (12/10) μπορείτε να κλείσετε μόνιμη θέση στο ΟΑΚΑ για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για τη Euroleague, το ελληνικό πρωτάθλημα και το κύπελλο με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας!

Αποκτήστε τώρα τα μεμονωμένα εισιτήριά σας καθώς και τις κάρτες διαρκείας σας από τα κάτωθι σημεία:

Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-18:00 , Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010
Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.
Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).
Την Πέμπτη 11/10 θα λειτουργούν από τις 18.00 μέχρι τις 21.00 τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.