Δύο απίθανα σουτ και δύο αποβολές! (video)

Τον Οκτώβριο του 2011 η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να πηγαίνουν στο «Σπύρος Λούης» έχοντας μόνο νίκες στο ενεργητικό τους.

Βάσει προγράμματος, η αναμέτρηση εντάσσεται στην 6η αγωνιστική, ωστόσο η σεζόν εκκινεί προβληματικά, με τους Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας να παίρνουν τη θέση των υποβιβασθέντων –για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων- Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας. 

Ο Νίκος Κωστένογλου έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Μανόλο Χιμένεθ. Το κλίμα για τον Ισπανό ήταν βαρύ μετά την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Στουρμ Γκρατς για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη στις καθυστερήσεις με κεφαλιά του Μανωλά –που αφιερώνει το γκολ του στον Χιμένεθ- ωστόσο η απόφαση για αλλαγή φρουράς είναι ειλημμένη.

Ο Ολυμπιακός του Ερνέστο Βαλβέρδε προέρχεται από νίκη με 2-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επί του ΠΑΟΚ. Στην επίθεση ηγείται ο Κέβιν Μιραλάς –θα τελειώσει εκείνη τη σεζόν ως πρώτος σκόρερ της Super League με 20 γκολ- με τον Βέλγο να πετυχαίνει καταπληκτικό γκολ στο 23’ για το 0-1, έχοντας κάνει «ποδιά» στον Μανωλά την οποία συνοδεύει με εξαιρετικό πλασέ. 

Η απάντηση της ΑΕΚ έρχεται προτού φύγει το πρώτο ημίχρονο κι είναι εξίσου εντυπωσιακή. Ο Λεονάρντο με άπιαστο σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, νικάει τον Κονστάνσο στο 43’ φέρνοντας την αναμέτρηση στην ισορροπία. Το σκορ δεν θα αλλάξει μέχρι τέλους. Αυτό που αλλάζει είναι ο αριθμός των παικτών στον αγωνιστικό χώρο. Ο διαιτητής Κωνσταντινέας αποβάλλει στο 87’ τον Γρηγόρη Μάκο και στο επόμενο λεπτό τον Φρανσουά Μοδέστο, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.