Απώλεια για τη Λιντς που γλύτωσε την ήττα (video)

Χωρίς νίκη για δεύτερο σερί ματς στο «Έλαντ Ρόουντ» έμεινε η Λιντς μετά το ισόπαλο 1-1 με τα Μπρέντφορντ για την 12η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ.

Χωρίς νίκη για δεύτερο σερί ματς στο «Έλαντ Ρόουντ» έμεινε η Λιντς μετά το ισόπαλο 1-1 με τα Μπρέντφορντ για την 12η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ.

Μετά από φτωχό πρώτο ημίχρονο, όπου οι δύο ομάδες όχι μόνο δεν σκόραραν, αλλά δημιούργησαν και ελάχιστες φάσεις ακολούθησε το συναρπαστικό δεύτερο.

Στο 57’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Φίλιπς τρία μέτρα πριν την εστία του Ντάνιελς, ο οποίος βρήκε ελάχιστα τη μπάλα και της άλλαξε πορεία. Στο 61’ οι «μέλισσες» κέρδισαν πέναλτι στη βουτιά του Γουότκινς μετά από μαρκάρισμα του Πίκοκ-Φάρελ και ο Νιλ Μοπέ με το 10ο φετινό του τέρμα σε 10 ματς έκανε το 0-1.

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα στη συνέχεια ρίσκαρε, έκανε πιο επιθετική την ομάδα του και από το φάουλ του Αλιόσκι στο 88’ ήρθε η ισοφάριση με τον Σουηδό αμυντικό, Πόντους Γιάνσον να σκοράρει με κεφαλιά.

Η Λιντς θα μπορούσε να φτάσει στη νίκη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όμως η κεφαλιά του Μπέικερ πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ντάνιελς. 

Οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Έιλινγκ με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Μπαρμπέ στο 94’.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.